reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Anney mowisz kraj rodzinny odwiedzasz:-) milego lotu życzę

Borysiątko u was to chyba zawsze najzimniej wspolczuje. Jak nieraz ogladam pogodę to często wszędzie juz cieplutko a u was i na minusie się zdaza..

U mnie już sloneczko za oknem. Dzień piekny i spacer do lasu pewnie będzie udany:-)

Dzień dobry mamusie!
A u mnie w nocy spadł śnieg... Malutko, ale jednak. To podobno taki jedyny dzień i wszystko wróci do wiosennej normy.
Dziękuję za troskę [emoji8] Już czuję się dobrze. Plecy dla odmiany mnie męczą, ale będę żyć.
A my dziś idziemy do teściów na obiad i pewnie teść z mężem będą opijać fakt że junior przedłuży nazwisko [emoji12] Faceci...
Apropos! Mamy chłopców! Czy Wy też tak miałyście że jak ludzie dowiadywali się że chłopak to się bardziej cieszyli? Na zasadzie "Aaa jak chłopiec to gratuluję!", "Chłopiec? To pewnie mąż zadowolony?" itp... Drażni mnie to... Ok rozumiem rodzina od strony teścia, bo widzę że przekazanie nazwiska jest dla nich ważne. Ale inni? W czym dziewczynki są gorsze od chłopców?? [emoji53]

Zuzzi u mnie na odwrot..wrecz "oby nie chlopiec"i to juz od pierwszego Alexa..

Ale ogolnie to jest tak ze pierwsza ciaza wyjdzie chlopiec to mowia super to teraz trzeba sie postarac o coreczke i na odwrot.. jak kto ma 2 synow/corek i 3 bedzie innej plci to mu gratuluja a jak tej samej jak u mnie to wspolczuja haha.
Teraz mi duzo ludzi mowi ze pewnie i tak bedzie chlopak haha. Bo jak juz sie ma 3 tej samej plci to 4 tez musi byc haha.

A mnie takie gadanie strasznie wkur** i nie trawie takiego gadania:wściekła/y: najlepiej niech każdy swoimi dziećmi się zajmie.. ja na szczęście takiego czegoś nie doświadczyłam.. teściowa ma 5 córek więc nic mi nie mówi na ten temat. Najważniejsze że zdrowe a płeć to drugorzędna sprawa

No dokładnie! Ty to wiesz i ja to wiem, a ludzie się zachowują nie fajnie. O tym że chłopiec to wielkie halo a nikt nie pamięta już że na tym samym usg dowiedzieliśmy się że ma powiększoną nerkę [emoji17]

Zuzzi bo wszyscy wierzą, że nie ma się czym przejmować i dzidziuś urodzi się zdrowy! :) ale to prawda, że chłopiec jest bardziej wyczekiwany, przede wszystkim przez rodzinę ojca, bo jak to ujęłyście - to przedłużenie nazwiska ;)

Borysiątko bidulko! :(

reklama
Do góry