6 dni...
Lucalew a moze to jest termin kiedy powinnas miesiaczkowac ?
Dobrze ze jeden cwok na oddziale.
Witaj Zaneta. Oj duzo przeszlas ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo.. jesli mozna nazwac dobrze.. trzymam za Ciebie mocno kciuki. A malestwo czuwa nad wami i niedlugo zesle wam cud w postacie brata lub siostry.
Blerka szkoda ze moja intuicja nawala.. noch choc raz bedzie tak jakbym chciala...
Aneczka i juz tak zostanie
Poznoej bedzie gorzej haha
Najpierw kopie dwie godziny i jak juz zasnoe to szlam siusiu i na nowo kopniaki.. teraz jeszcze tak nie mam uff
Jinx kciuki za wizyte
Ja nigdy w zadnej ciazy nie dopuszczam do siebie mysli ze cos mogloby byc nie tak z dzieckiem. Tak naprawde w tej ciazy pomyslalam tak pierwszy raz kiedy nie udalo im sie zmierzyc kosci nosowej i faldu karkowego. Mysle ze mi sie troche udzielilo z forum bo na eczesniejszych forach nie pamketam by dziewczyny tak sie stresowaly tylko raczej cieszyly przed usg. Aczkolwiej rozumiem ze sie denerwujecie

Postarajcie sie jednak nie martwic za bardzo przed usg bo jakby nie mamy na to wplywu a nas stres nic nie zmieni. Wiec cieszmy sie ze wszystko dobrze dopuki nie uslyszymy ze jest cos nie tak

Wiadomo mysle o tym ze bardzo chce by dziecko bylo zdrowe ale to koniec nie zaglebiam sie bardziej bo nie chce sie nakrecac i dolowac.
Mysle ze pierwsza ciaze najtrudniej przejsc w spokoju bez zmartwien ja w pierwszej ciazy nie bylam na forum tylko czytalam duzo o ciazy sama..nawet nie wiedzialam nie myslalam o forach wtedy.. no i pracowalam do 7 missiaca spalam i jadlam haha.
Zasnelam po 19!!! Spalam do 6 z kilkoma pobudkami... uf
W koncu wyspana