Cześć mamuśki
Magduś ma rację, jest tu sporo mam po stracie i stąd też więcej stresu, jest też sporo pierworódek i wszystko jest nowe , a więc i budzi trochę strachu

. Ja jednak cieszę się na każde usg, jedynie przyszłe połówkowe trochę tłamsi uczucie błogości, ale wierzę,że po wizycie będę latać ze szczęścia ^^
Co do glukozy piłam w poprzedni piatek i mi smakowało hahaha, tzn złe słowo- może nie smakowało, ale na pewno nie mdliło. To po prostu za słodka woda. Słodkie lubię a więc może dlatego. Jak byłam mała słodziłam herbatę 4 łyżeczkami cukru także...ten tego

. zresztą myslałam,że mam cukrzycę ciążową, co by akurat się pokrywało z faktem,że glukoza nie mdliła, mieszczę sie jednak w normach o czym już wiecie
Akuku gratuluje udanej nocy, ja ostatnio też dobrze śpię, budzę sie 1 raz w nocy na siku, a czasami budzę sie tylko tak O! i zasypiam ponownie.
Beata a dlaczego juz teraz masz glukozę? No i dlaczego 2 kubki?? Ja miałam bo było podejrzenie cukrzycy c. , a Ty? w 225 tyg będę miała znowu, ale to tradycyjnie.
3mam kciuki za wizytujące mamusie

)
EDIT: Swędzi mnie skóra, co to może być? Wysuszenie?
Nie swędzi mnie od dłoni dzięki Bogu (bo to oznacza chorobę groźną dla ciężarnych) , ale swędzą mnie pośladki, brzuch czasami uda i ręce...