reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucere 100 lat i wspaniałego zdrowego dzieciaczka życzę! Ja w kwietniu też 30 [emoji12] Też nie przewiduję u siebie złego nastroju. Mam wspaniałego męża, spodziewamy się dziecka, dach nad głową jest, praca też więc co tu się dołować [emoji16] Taka teraz mundra jestem, ale zobaczymy w kwietniu [emoji12]

reklama
Lucere stoooooooooooooooooooooooooo lat :)) Szczęsliwego rozwiązania w sierpniu :* . Też bym sie cieszyła z włóczek, od dawna o tym myslę, ale nie mogę sie zabrać ;))

Sann, Magduś trzymam kciuki za wizyty :)

Ja cały dzień sprzatam i Zajmuję sie mż, bo chory strasznie jest i się cały trzęsie :((

Lucere wszystkiego dobrego :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

Zuzzi co do pracodawców to niektórzy sa takie chamy i prostaki ze szkoda słów.. Ja sie z dwa razy nacięłam, znaczy robota była super ale menedżer albo szef pacany, wyzyskiwacze i terror psychiczny fe..

Lucalew odpoczywaj, bedzie dobrze na pewno !;)

Zuzi Ty masz mobbing w służbie wojskowej, ja miałam służbie zdrowia. Tez uciekłam na L4 bo mojemu psychicznemu dyr nie podobało sie,ze zaszłam w ciąże. To było 3 lata temu i tez nie zamierzam tam wracać, choć dużo osiągnęłam i stanowiska już takiego prędko nie dostanę. Dzieci sa dla mnie ważniejsze, zwłaszcza,ze trochę sie o nie musiałam starać.

Lucere spełnienia marzeń! Udanej trzydziestki!
Ja chciałam sie wyrobić z porodem pierwszym przed 30-stka, ale sie nie udało. Jednak tak jak Ty obchodziłam urodziny z brzuszkiem już. Kolejne rownież bedą z brzuszkiem, bo 33 stuknie mi 13 sierpnia, a termin mam na 26-tego.

reklama
Kruszka jak to mawia mój mąż po tym co się tam działo nie straszna mi będzie żadna korporacja [emoji12] Oby miał rację.

Do góry