reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Oby tylko nietrafiło sie gorzej, tylko lepiej .. Bo pracodawcy sa różni, lepić i gorsi jak wszędzie ..

reklama
Zuzi oby oby &&&& Zreszta jak sie pojawiają dzieci to i priorytety inne :tak:
Z ciekawości, w jakiej dzielnicy mieszkasz? Ja w Piasecznie, wiec pod stolica. Patrzę właśnie przez balkon i nie moge uwierzyć jak po deszczu pokazały sie paki :-)

Bunia święte słowa :tak:

Zuzzi - dokładnie tak! Marzenia są na wyciągnięcie ręki a my zawsze chcemy więcej :) taka nasza natura. Ale dzis ciesze się z tego co mam jak tylko mogę. Dzięki za zyczenia :)

beata88 - no przyznam że z marca to chyba pól populacji jest :D jakiś taki meisiac obfitujący w urodziny przynajmniej u mnie w rodzinie i wsrod znajomych. Na szczescie dziecko mam z innego miesiaca :)

lucalew - dziękuję! :) oby zdrowy był, nic mi więcej nie trzeba :)

lilija - dziekuje :) no przyznam ze z włóczkami to jest tak.. robię teraz na takich kupowanych na szybko, byle gdzie i szlag mnie trafia.. takie kupowanie kusi - wejdziesz tu, kupisz cos, wejdziesz tam.. a to zamowienie to wszstko jeden rodzaj tylko inne kolory. uf, w koncu nie bedzie róznic w grubosci :)
Wspolczuje chorego męża.. pamietaj, on nie choruje, on walczy o życie :D

bunia - dziękuje :)

Kruszka - no ja w pierwszą ciąże zaszłam własnie gdzies w okolicy urodzin :D w ogole z datą moich urodzin i pobliskimi łączy się wiele dobrych i złych wspomnień. Podpisywanie protokołu przedślubnego, poronienie, zajscie w ciąże, śmierć babci.. dziadkowie też zmarli w tym okresie właśnie. ahh... a u Ciebie może sie jeszcze okazać że będziecie z maluszkiem z tego samego dnia :D

Zuzzi, Kruszka - a ja w pl tez mieszkam pod Wawa - Zielonka :)

Nie no Lucere... Białołęka to jeszcze Warszawa, ale fakt że wszędzie mam daleko.
Jeśli o mnie chodzi to u nas w rodzinie nawał urodzin itp jest właśnie w kwietniu i na początku maja. Masakra [emoji12]

Nie no Lucere... Białołęka to jeszcze Warszawa, ale fakt że wszędzie mam daleko. [emoji12]
Warszawa Warszawa, moja siostra tam mieszka i jak dzwoni to mówi "u nas na wsi znowu dziki wolno chodzą, a ostatnio to i lisa spotkałam" :-D

Lucere jest i taka możliwość jesli chodzi o poród, nie wykluczam, bo to już będzie w terminie, jako skończony 38 tc. A co do marca to tez mam mnóstwo bliskich z tego miesiąca, szczególnie zaś z okolicy pierwszego dnia wiosny.

reklama
Do góry