Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Beata podobno kobieta przyciaga plemniki danej plci wiec nie wiem jak to do konca jest hehe.. ale coz teraz to i tak noc nie zmienie
Czekać moge i modlic sie o core !
Jeszcze troszke i bedzie wiadomo. No chyba ze sie dziec zasloni albo jeszcze gorzej sie pomhli polozna ;o
Akuku już płeć u ciebie siedzi, a więc i modlitwy nie poskutkują ... pomodlic sie mozemy wszystkie o zdrowie dla naszych stworków
Magduś jak po połówkowym hymmm? Czekam na wyczerpującą relację na odpowiednim wątklu )
Dzis lekarz powiedział mi żebym nie głaskała brzucha ... cieżko się oprzeć ale jak tak trzeba to muszę wytrzymać.
Przepisał mi też żelazo Tardyferol fol .
Dziś jestem bardzo zadowolona z wizyty Rybeńka cały czas sie tuliła hihi nawet do końca nie sluchałam lekarza tylko patrzyłam w ekran ,
zapamiętałam że mała waży 300g i jest wszystko dobrze a moje wyniki badań genetycznych wyszły idealnie :-).
Następna wizyta za ok 3 tyg