reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdus super :-)
Lilija to takie nagłe napinanie w dole brzucha i cała macica robi się twarda jak kamień a trwa to ok 20-30 sekund. No przynajmniej u mnie się to tak objawia.. Bywają dni ze mam tak z dwa razy dziennie, ale są dni że i co godzinę czuję to spinanie się brzucha i to często po smyraniu malucha:-/ lekarz mówił że to normalne, bo u niektórych kobiet już od połowy macica zaczyna "trenować" przed porodem, ale tak naprawdę nie zbadał mi szyjki od kilku ostatnich wizyt :-/

reklama
Martuszka lepiej go przycisnąć i niech Ci zbada szyjkę. Mi też się napina tak ok 10 razy dziennie i okazało się ze szyjka się skróciła. Może u ciebie tak nie będzie ale lepiej sprawdź dla własnego spokoju.

Akuku 4 :-)

A ja miałam dziś sen. Śniło mi się że zaczęłam krwawic :-( i już poranek mam do dup*

Witam sie juz weekendowo:)
Dzis okropny poranek, deszczowy i pochmurny, jeszcze do 11 leniuch**e i wstaje:)
wczoraj mialam naprawde dobry dzien. Chyba pierwszy od dawna taki bardzo szczesliwy i radosny, chyba wiosna tak na mnie dziala:)

A ja miałam dziś sen. Śniło mi się że zaczęłam krwawic :-( i już poranek mam do dup*
tydzien temu miałam identyczny śen, na dodatek mały przestał mnie smyrac. Miałam kilka ciężkich dni. Pisałam Wam o tym. Głowa do góry, to tylko sen.

Bunia nakbardziej sie dluzy koncowka ciąży :/
D
prawda to!
1 listopada już mi było wszystko jedno i mogłam rodzic nawet przy tej dacie

Witam sie juz weekendowo:)
Dzis okropny poranek, deszczowy i pochmurny, jeszcze do 11 leniuch**e i wstaje:)
wczoraj mialam naprawde dobry dzien. Chyba pierwszy od dawna taki bardzo szczesliwy i radosny, chyba wiosna tak na mnie dziala:)
u mnie to samo. Ostatnio M był w domu i pytał czy ja zawsze tak energicznie dzien zaczynam. Odkąd jest słońce to tak! Ja działam na baterie słoneczne :-D

Dziewczyny! Ale u mnie burza!! Zlewa że hej! Wiosna jak nic!! Ale jutro wszystko wybuchnie zielenią! [emoji1][emoji1][emoji1] Jupiii!!!

Amawell kciuki za usg

Beata wspolczuje snu :/ nie mysl o nim.. jest wsio ok tylko sie martwisz i stad takie sny.

Kruszka dla mnir najgorsze po 36 tyg kiedy wiem ze moze wyjsc w kazdej chwili ..jest donoszone i bezpieczne ;)
I te odliczanie i sluchanie ciala czy to juz.. do tego meczace nocki bo a to dziec kopie a to siku pic itd.. a tu jeszcze lato! Dzieci w domu bo wakacje i bedzie trzeba im atrakcjr kombinowac..a ja sie juz pewnie ledwo ruszac bede heh. Wiev nastawiam sue na ciezkie tygodnie od lipca..a nawet czerwca juz uhuhuh.

Ide sie kimnoac z emilkiem bo ciezka noc zamna i ciezka przede mna.. uhuhuh.
Najgorsze ze nie doszla mi jedna bardzo wazna rzecz i z deczka nie wiem co robic ! Aah.
No i ten tort dla kolezanki i tu slchcialBym by wyszlo tak jak prosila a chyba nie da rady ;( no ale ona pozno zamowila i tu problem z przesylka.. tzn przyszla mi niby ta rzecz ale jsst za mala..nie zrozumialam sie ze sprzedawca.. ahh

Dobra mykam luli.

reklama
Do góry