reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku sam koniec to sie domyślam ze najbardziej sie dłuży bo by sie chciało juz urodzić i wszystko a tu trzeba czekać i sie denerwować.. Ja w sierpniu chyba z siebie wyjdę w takim będę stresie ale tak jest jak pierwsze dziecko bedzie.. A po za tym taj jak piszesz upał i te inne sprawy..

Amawell powodzenia na usg.. Jeju 4d to przeżycie :) oby dzidziuś współpracował ..

Lilija ja biore kwas foliowy ale w zestawie witamin a nie jakoś osobno..

Jeśli chodzi o sny to mi się raz śniło że palę marihuanę w ciąży! Dżizus jak się przeraziłam!! [emoji33]
Martuszka ten link już kiedyś podawałam ale chyba w innym wątku. Też się nim sugerowałam.

beata88 - no przyznam że z marca to chyba pól populacji jest :D jakiś taki meisiac obfitujący w urodziny przynajmniej u mnie w rodzinie i wsrod znajomych. Na szczescie dziecko mam z innego miesiaca :)

:)

Ja tez z marca i moj synek tez, nawet moja siostra :) Marcowa rodzina :-D

Zuzzi ja tez pracuje w bazie ale lotniczej- na miejsce pracy nie narzekam jedynie tyle ze ciąze sa bardzo rzadkie i zawzse sa wielka sensacja, urlop macierzynski to tylko 20 tygodni...i trzeba wracac do pracy albo do widzenia

Dzieki Bunia ! Dam znac jak wroce- ale to bedzie pozno bo termin mam na 20.00

Amawell ale fajnie tak podejrzeć dzidzie :-) powodzenia :-)
Zuzzi widocznie gdzieś przeoczyłam...
Lilija ja biorę od początku zestaw witamin plus oddzielnie kwas foliowy, ale na następnej wizycie muszę się dopytać lekarza czy przypadkiem nie czas odstawić. Muszę też zacząć notować pytania bo o wszystkim zapominam :-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry