reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku sam koniec to sie domyślam ze najbardziej sie dłuży bo by sie chciało juz urodzić i wszystko a tu trzeba czekać i sie denerwować.. Ja w sierpniu chyba z siebie wyjdę w takim będę stresie ale tak jest jak pierwsze dziecko bedzie.. A po za tym taj jak piszesz upał i te inne sprawy..

Amawell powodzenia na usg.. Jeju 4d to przeżycie :) oby dzidziuś współpracował ..

Lilija ja biore kwas foliowy ale w zestawie witamin a nie jakoś osobno..

Jeśli chodzi o sny to mi się raz śniło że palę marihuanę w ciąży! Dżizus jak się przeraziłam!! [emoji33]
Martuszka ten link już kiedyś podawałam ale chyba w innym wątku. Też się nim sugerowałam.

beata88 - no przyznam że z marca to chyba pól populacji jest :D jakiś taki meisiac obfitujący w urodziny przynajmniej u mnie w rodzinie i wsrod znajomych. Na szczescie dziecko mam z innego miesiaca :)

:)

Ja tez z marca i moj synek tez, nawet moja siostra :) Marcowa rodzina :-D

Zuzzi ja tez pracuje w bazie ale lotniczej- na miejsce pracy nie narzekam jedynie tyle ze ciąze sa bardzo rzadkie i zawzse sa wielka sensacja, urlop macierzynski to tylko 20 tygodni...i trzeba wracac do pracy albo do widzenia

Dzieki Bunia ! Dam znac jak wroce- ale to bedzie pozno bo termin mam na 20.00

Amawell ale fajnie tak podejrzeć dzidzie :-) powodzenia :-)
Zuzzi widocznie gdzieś przeoczyłam...
Lilija ja biorę od początku zestaw witamin plus oddzielnie kwas foliowy, ale na następnej wizycie muszę się dopytać lekarza czy przypadkiem nie czas odstawić. Muszę też zacząć notować pytania bo o wszystkim zapominam :-/

reklama
Do góry