reklama

Sierpniowe mamy 2015

Czesc Lunera, jak się nazywa Twoja położn? Ja też wybieram się żelazna, mam rodzic Z Joanną Radomska.

Lucalew trzymaj się kochana. Strasznie współczuję i trzymam kciuki za spokój &&&&&

Ja biorę kwas foliowy do końca ciąży, zaczynałam 15 mg, po genetycznym 5 mg, a po 20 tc wchodzę na zwykły, ten z femibionu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-) to zawsze milo miec kogos blisko. Dlatego podoba mi sie idea forum tak bardzo, widze jak duzo wsparcia mozna tu znalezc :-) W pierwszej ciazy mialam kolezanke, kt urodzila tego samego dnia!
Teraz mieszkamy na Woli.

Renia Alechnowicz. Nie znamy sie jeszcze dobrze, moja poprzednia polozna niestety juz nie pracuje. Ale widzialam jak pracuja, takze mam duze zaufanie do jakosci opieki.

Cześć Mamuski moje :)) Jak mija wieczór?
Z tym kwasem foliowym - robiłam porządki ostatnio i znalazłam całe opakowanie, muszę je zuzyć, bo mi szkoda, a własnie witaminy mi sie skonczyły więc zanim kupię nowe to łyknę kwasik ;))

Ja tez niedawno zrobilam takie porzadki :) teraz biore kwas i jod, a reszte uzupelniam nasionami chia, po cichu liczac, ze przyswajalnosc z naturalnego zrodla bedzie lepsza. Ktoras z was moze zglebiala temat przyswajalnosci?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry