Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilija ja biore kwas foliowy cala ciaze i okres karmienia piersia
Bunia mi to chyba tylko pierwsze tyg dosc szybko leca bo brzuch nie przeszkadza i kopniakow nie czuc wiec az tak sie nie mysli non stop o ciazy.. choc w tej ciazy to mysle bardzo duzo haha..
No ale ja mialam malo mdlosci ..zadnych wymiotow wiec spoko.
Dobra torty przelozone kremem i pierwsza wartwa tynku.. jeszcze jedna warstwa i drkoracja.. tylko nje wiem jak to wyjdzie i mam stresa ; (
No nic to.
Drogie mamusie :-) na poczatek sie z wami przywitam. Dzis koncze 20 tydzien, to moja 3cia ciaza, i podobnie jak Akuku w poniedzialek mam nadzieje, ze zobaczymy plaze na polowkowym. W domu na siostre czeka 2 juz braciszkow :-)
Mieszkam w Warszawie, tym razem tez planuje rodzic na Zelaznej.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Teraz z Woli, wiec mam blisko, ale z pierwszym synkiem jechalam z Tarchomina... Na szczescie nie bylo korkow, a i u mnie nie szlo tak szybko. Moja polozna mowi, ze drugie porody sa najszybsze