reklama
Olka87
Fanka BB :)
Oj ja też się zastanawiam jak tam Lucynka. Ale co się dzieje z Loveboiled? Czy ja przegapiam jej wpisy czy zniknęła?
Ja gnije w łóżku bo brzuch mi twardnieje. Mam wyrzuty sumienia tylko co do mojej córki bo biedna taka musi że mną ciągle w łóżku wymyślać zabawy.
Ja gnije w łóżku bo brzuch mi twardnieje. Mam wyrzuty sumienia tylko co do mojej córki bo biedna taka musi że mną ciągle w łóżku wymyślać zabawy.
Akuku
Lilija ja biore kwas foliowy cala ciaze i okres karmienia piersia 
Bunia mi to chyba tylko pierwsze tyg dosc szybko leca bo brzuch nie przeszkadza i kopniakow nie czuc wiec az tak sie nie mysli non stop o ciazy.. choc w tej ciazy to mysle bardzo duzo haha..
No ale ja mialam malo mdlosci ..zadnych wymiotow wiec spoko.
Dobra
torty przelozone kremem i pierwsza wartwa tynku.. jeszcze jedna warstwa i drkoracja.. tylko nje wiem jak to wyjdzie i mam stresa ; (
No nic to.
Milego wiczoru
Bunia mi to chyba tylko pierwsze tyg dosc szybko leca bo brzuch nie przeszkadza i kopniakow nie czuc wiec az tak sie nie mysli non stop o ciazy.. choc w tej ciazy to mysle bardzo duzo haha..
No ale ja mialam malo mdlosci ..zadnych wymiotow wiec spoko.
Dobra
No nic to.
Milego wiczoru
beata88
Biedna lucynka się na pewno nadenerwuje w tym szpitalu:-(
Akuku na pewno wyjdzie pięknie jak zawsze;-) czy mi się wydaje czy dzisiaj nie odliczylas dnia do wielkiego usg?:-)
Ola ja też mam wyzuty sumienia:-( i źle mi z tym
Akuku na pewno wyjdzie pięknie jak zawsze;-) czy mi się wydaje czy dzisiaj nie odliczylas dnia do wielkiego usg?:-)
Ola ja też mam wyzuty sumienia:-( i źle mi z tym
Drogie mamusie :-) na poczatek sie z wami przywitam. Dzis koncze 20 tydzien, to moja 3cia ciaza, i podobnie jak Akuku w poniedzialek mam nadzieje, ze zobaczymy plaze na polowkowym. W domu na siostre czeka 2 juz braciszkow :-)
Mieszkam w Warszawie, tym razem tez planuje rodzic na Zelaznej.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Mieszkam w Warszawie, tym razem tez planuje rodzic na Zelaznej.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
reklama
beata88
Lunera Witaj