reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Oj ja też się zastanawiam jak tam Lucynka. Ale co się dzieje z Loveboiled? Czy ja przegapiam jej wpisy czy zniknęła?

Ja gnije w łóżku bo brzuch mi twardnieje. Mam wyrzuty sumienia tylko co do mojej córki bo biedna taka musi że mną ciągle w łóżku wymyślać zabawy.

Lilija ja biore kwas foliowy cala ciaze i okres karmienia piersia ;)

Bunia mi to chyba tylko pierwsze tyg dosc szybko leca bo brzuch nie przeszkadza i kopniakow nie czuc wiec az tak sie nie mysli non stop o ciazy.. choc w tej ciazy to mysle bardzo duzo haha..
No ale ja mialam malo mdlosci ..zadnych wymiotow wiec spoko.

Dobra :) torty przelozone kremem i pierwsza wartwa tynku.. jeszcze jedna warstwa i drkoracja.. tylko nje wiem jak to wyjdzie i mam stresa ; (
No nic to.

Milego wiczoru ;)

Tez właśnie myśle co u loveboiled.

Lucynka ma dziś brązowe plemienia, wiec lepiej, ale boli ja brzuch i w końcu sie biedna mogła wykąpać. Czeka na usg po weekendzie.

Biedna lucynka się na pewno nadenerwuje w tym szpitalu:-(

Akuku na pewno wyjdzie pięknie jak zawsze;-) czy mi się wydaje czy dzisiaj nie odliczylas dnia do wielkiego usg?:-)

Ola ja też mam wyzuty sumienia:-( i źle mi z tym

Drogie mamusie :-) na poczatek sie z wami przywitam. Dzis koncze 20 tydzien, to moja 3cia ciaza, i podobnie jak Akuku w poniedzialek mam nadzieje, ze zobaczymy plaze na polowkowym. W domu na siostre czeka 2 juz braciszkow :-)
Mieszkam w Warszawie, tym razem tez planuje rodzic na Zelaznej.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.

Teraz z Woli, wiec mam blisko, ale z pierwszym synkiem jechalam z Tarchomina... Na szczescie nie bylo korkow, a i u mnie nie szlo tak szybko. Moja polozna mowi, ze drugie porody sa najszybsze

reklama
Do góry