reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

może to głupie pytanie, ale jak martuszka Ty czujesz,że się macica kurczy?? Czy tylko ja jestem tak mało spostrzegawcza co sie ze mna dzieje??

Magdus trzyma nas w niepewności :p

reklama
Sann gratuluje Tobie przede wszystkim :-)
Przepraszam, ze dopiero teraz, ale dopiero weszlismy do domu...
Wszystko w porzadku!! :-) Wszystko jest, wszystko w normie i wyszlo idealnie 20+1 jak na prenatalnych w 12 tyg a wiec nadal pozostaje nam 12.08 termin :-) Maluch wazy 348g, nie wiem czy duzo czy malo, ale ogolnie martwia mnie te porownania BPD/FL i BPD/FOD bo pierwsza mam juz praktycznie za niskie poza norma, a to drugie w naprawde dolnej granicy... I znow stres :-) Ogolnie on nic nie mowil, mowil ze wszystko jest ok, ale ja glupia jedna juz mam czarne mysli ze nieproporcjonalne i ze co to bedzie...
No i oczywiscie poraz kolejny zobaczylam plaze, mam nawet zdjecie na dowod takze razem ze zdjeciem kaczorka wam pokaze :-) Nie wiem ile ma juz cm, ale jak tak jezdzil po brzuchu mi ta sonda to normalnie cale podbrzusze mi niunia zajmuje :-) Rozczulilam sie jak zobaczylam kaczorka, no masakra :-):-)
AKUKU jutro juz beda 4 dni!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-)
To chyba tyle ode mnie, wiem jedynie ze boli mnie glowa :-) dziekuje za wsparcie kochane, bez was nie istnieje !
AAAAAA i dostalismy skarpetunie rozowe po badaniu!!!

Aaa i jeszcze jedno!! Wiecie jak mnie kopala !!! Doktor mnie bada i na ekranie jeb a ja 'tak, poczulam to' :-) Ale w szoku bylam bo zawsze ja czulam zaraz przy kosci a teraz tuz pod pepkiem, tak jej sie badanie nie podobalo :-):-)

.magdud bo ja Ci kopa zapale!
Myślisz ze lekarz by mowil ze jest ok jakby tak nie było ? Kobito! Nie mieszaj sobie w glowce tylko ciesz sue zdrowa niunia!. Ide zobaczyc plaze coby wiedziec czego na usg szukać.

Gratuluje udanych wizyt[emoji1]

Lucere jeszcze raz wszystkiego naj[emoji1]

Awaria naprawiona. Ok 14 bulo juz gotowe. Przrpchali kanslize na zawnatrz i wsio. Ale powiedzieli ze cos tam jest nie tak z rurami czy ze splywem i kiedys znowu moze sie to zdarzy[emoji16] no nic... Najwazniejsze ze juz jest ok.

reklama
Gratuluje dziewczyny wizyt i innych dobrych wiadomości :)

Ja tez juz zaczynam odliczanie do przyszłego piątku do połówkowego Eh to juz ?! Ale ten czas leci dziewczyny a podobno druga połowa o juz migiem minie..

Do góry