reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziewczyny ja juz od 2 godzin na nogach, zapowiada sie sloneczna niedziela ( w koncu bez deszczu ), popoludniu jedxiemy z m po slubny garnitur, dziewczyny chvialabym uslyszec wasze zdanie, pan mlody- mucha czy krawat taki slubny z kamizelka srebrny?? Podzielone zdania, a ja bym chciala wiedziec co wam sie bardziej podoba i jakie macie o tym zdanie

reklama
Cześć dziewczyny!

Jakoś się nie mogła zebrać do pisania, ale czytam na bieżąco :)

Jutro połówkowe, jak zwykle o 17tej. Miałam dzisiaj ciężką noc, nie wiem czy mi się śniło, czy brzuch mnie bardzo bolał, wiem, że ciągle się przekładałam. Wydaje mi się, że mała szalała straszliwie. A o 6tej to już w ogóle trening karate uskuteczniała, kopała i brzuch podskakiwał jak szalony. Teraz chyba śpi. Myślę, że może przyczyną było to, że się trochę przeżarłam truskawkami hiszpańskimi (Cinamona pozdrawiam! :)) i brzoskwiniami z puszki:p

Co do macania brzucha, to mój R. od czasu do czasu pomaca, jak mała się rusza, to chwilę poczeka na kopnięcie. Parę razy oberwał :) Czasem wieczorem jak się spać kładziemy to mówi "Kocham Was". Ale mimo wszystko to ani do niego, ani do mnie jakoś chyba jeszcze to dziecko nie dociera tak naprawdę.

Dostałam duuużo ciuszków od siostry i kuzynki R :) Od siostry na razie do roz. 62, żeby nam nie zagracać, od kuzynki wszystko co miała, dzisiaj robię spis co i ile mam :) Mam dostać jakieś śmieszne nosidełko na klatę i chustę, ciekawe czy się nauczę to obsługiwać.

Jak myślicie, czy fotelik samochodowy po dwójce dzieci, bezwypadkowy jest ok? Bo trochę teraz czytam i zastanawiam się czy jednak nowego nie kupić, a ten dać dziadkom gdyby coś. Fotelik jest od siostry R., więc źródło pewne...

Lucalew jak tam???

Pozdrowienia na niedzielę!

Aha, co do muszki czy krawata :) Mój R. był w smokingu, więc siłą rzeczy miał muchę, wyglądał rewelacyjnie :) Generalnie uważam, że Pana Młodego jakoś wyróżnić trzeba, rzadko który facet na weselu ma muchę. A krawat to prawie na co dzień jest:)

Hej dziewczyny zyje :-)

Lunera witaj, rozgosc sie :-)

Gratuluje wizyt i zdrowych maluszkow.

Chorowitka duzo zdrowka zycze.

Nie odzywalam sie bo tu ciezko z netem, pojawia sie a za chwile znika.
Od wczoraj odpukac jest czysto. Glowa wczoraj bolala i brzuch w okolicy pępka i pachwin ale lekarz mowil ze rosniemy wiec dla tego ten brzuch tak mnie boli. Wczoran niestety byla jedna wredna polozna ktora wszystkich na oddziale wkurzala wiec nawet sie przez babe poryczalam bo jak mnie tak glowa strasznie bolala to nie moglam sie doczekac kiedy mi w koncu przyniesie cos przeciwbolowego a jak juz pfzyniosla to nie dosc ze ja podlaczyla na full i zeszla w 5 minut to zaczelo mi wyciekac z reki i reka puchnac a jak kolezanka poszla jej zglosic to ona jeszcze do mnie z pretensjami ze tylko troche leci. No tak mnje wkurzyla ze jak juz mnie odloczyla do poczlapalam do lekarkk zwrocic na to uwage ale oprocz ojej i ze zaraz ktos sie tym zajmnie nie powiedziala :-(
Nic na szczescie nocna zmiana poloznych to anioly byly :-) Sluchaja codziennie serduszka wiec ja jestem szczesliwa jak je slysze :-)

Kasietta jak bezwypadkowy to pewnie ze ok ;)
U mnie juz emil jezdzi w foteliku ktory kupolam uzywany dla Alexa hehe. To juz ten wiekszy fotelik.

Lucaleq co za glupia baba! Ciesze sie ze juz nie plamisz.. ty jutro usg masz ..idziesz ?

Moj bart na slub mial fajny zloty krawat wiwc byl super wyrozniony ;)

Kassietta tu chodzi o to z tymi uzywanymi że gdy kupujemy od kogos obcego to do końca nie wiadomo czy bezwypadkowy. Jak ty bierzesz od rodziny to wiesz ze nie mieli wypadku to co za problem:-) Moje mlodsze tez będzie jeździło w foteliku po starszej to też jakby uzywany. Najważniejsze że bezwypadkowy

Lucalew to nie ma co takiej popuszczac. Ja bym tez się poskarzyla no głupia baba. Co ona to z laski robi? A cos mowia kiedy wyjdziesz?

Moj na slubie mial właśnie kamizelkę i krawat i wygladal zajebiście. Generalnie co się komu podoba to do was należy decyzja. :-)

Akuku coraz bliżej :-)

reklama
Do góry