reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mi osobiscie tez krawat a mojemu m tez i mowi ze na muche sie nie zgadza i ze bedzie sie w niej zle czul, najwazniejsze zeby on sie czul komfortowo:)

reklama
Akuku usg mam zaplanowane jutro tu w szpitalu i mam nadzieje ze wtedy sie dowiem co dalej czy mnie wypuszcza a najwazniejsze czy z dzieckiem i z szyjka wszystko ok i moze powiedza skad te plamienia i krwawienie. Mialam tez na jutro zaplanowane usg polowkowe i dodatkowo jeszcze na jutro wizyte u mojej pani ginekolog ale przelozylam obie wizyty bo nie wiem co bedzie jutro jakie decyzje itd. Nic tu w weekend specjalnego nie mowia bo ordynator dopiero w poniedzialek bedzid i to on o wszystkim decyduje.
Ale powiem Wam ze ten oddzial wieczorami robi sie wesoly, prawie wszystkie pokoje rechocza wlacznie z naszym jak sid glupawka wlaczy hehhehe az zasem i od smiechu brzuchy bola ale uwaga pytalam lekarza na obchodzie czy mozemy to sie usmial, zalamal rece i powiedzial ze mozemy na zdrowie hehehe Mamy tez na oddziale 2 pokoje pooperacyjne po cesarce wiec czasem jak idzie sie do toalety to mozna podejzec maluszki slodziaczki i odrazu buzia sie usmiecha :-) Zreszta bardzo tu duzo kobiet w wysokiej ciazy to tylko nasz pokoj z ciazami wczesnymi. Jestesmy w 4 i 3 z nas maja termin porodu na sierpien :-) a jedna jest w 37 tc.
Mam nadzieje ze jutro okaze sie ze wszystko ok i ze wypuszcza mnie do domu.

Lucalew to ciesze sie ze jutro usg w szpitalu. A polowkowe wtedy na kiedy przelizylas ?
Dobrze ze wesolo macie chociaz :)
I ile srpniowek haha:)
Slodkie te maluszki co nie?
Trzymam kciuki by Cie wypuscili do domku jutro :)

Akuku dziekuje za kciuki. Przelozone mam na 2 kwietnia to polowkowe. Ooo tak mam ogromna nadzieje ze w poniedzialek okaze sie ze wszystko ok i wypuszcza do domu. Taaak sliczne sa takie malenstwa:-)

Cześć mamuski :)
Ale się rozpisały przez weekend ho hoooo ;)
Ja miałam duzo gości i brak czasu na zaglądanie, dziś mam większy luz i jak narazie zero gości ufffff....

Co do kopania to od 3 dni czuje co jakiś czas kopnięcie mocniejsze, ale nadal rzadko. Trochę zaczynam się martwić, bo piszecie,że już tak ładnie was kopią maluchy, a mój Samuś taki niesmiały?? ... mam nadzieję,że sie rozkręci.

Akuku widziałam na FB tort w czachy- boski!!!!!

Gratuluje Anney i nowej koleżance takiej wiedzy co do zdrowego odżywiania się i przyswajania witamin, ja jednak nadal będę jadła jak jem hahahaha :D :*

Lucalew trzymam kciuki za jutro!! Oby cie wypuścili do domku :)
Beata jak sie czujesz??

Ej mamuskiiii , a też macie tak ,że jak siedzicie nachylone trochę do przodu, to wyraźniej czujecie kopniaczki?
Bo albo mi sie wydaje albo własnie jak jestem nachylona na przód to częsciej czuje jak sie mały kręci

reklama
Lilija kazda z nas pewnie ma inna pozycje wcktorej czuje babla. Ja jak np leze na boku to guzik czuje za to jak suedze przy biurku w jakiejs swojej ulubionej pozycji i brzuch jest naprawde uwieziony to wtedy czuje ja jakby byla zaraz przy skorze :p ale dzis ma foszka i sie nie odzywa za duzo :D
Ogolnie to odkrylam ze mam bardzo niezalezne dziecko. Gdzies ma jak zjem cos slodkiego na sprowokowanie albo sie najem. Wtedy cisza w brzuchu. Az dziwne bo powinna szalec. I tak samo jak jestesmy u kogos to cichutko siedzi a jak wejdziemy do domu to od razu zaczyna szalec :D
Lucynko ciesze sie ze powoli idzie ku lepszemu, juz nawet humorek lepszy masz i dobrze ze idzie sie posmiac na oddziale, przynajmniej sie tak czlowiek nie zadrecza... czekamy na dobre wiesci, oby Cie wypisali a plamienie juz nigdy sie nie pojawilo :*

Do góry