reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku - ja opryszczki mam czesto, zawsze jak stres mam lub choroba dopada to zaraz mi wywala i oczywiscie przed wszelkimi waznymi uroczystosciami to ja z opryszczka, tylko ze teraz 3 na raz to masakra, a co do zagrozenia w ciazy to podobno chodzi o ta opryszke plciowa a to inny wirus wywoluje, takiej na szczescie nigdy nie mialam

reklama
Zuzzi dla tego ja dekoracje staram przygotowac sobie wczesniej i caly tort dziele na kilka dni.
Jednego pieke biszkopt drugiego przygotowuje krem jesli tego wymaga.. nastepny dzien rano nakladam krem woeczorem tynkuje jak..i w ostatni dzien dekoruje. Czesto sobie szykuje wiekszosc wczesniej.. figurki i literki itd.
Troche to czasu zajmuje...

A mowilam ze moj Viki wykrakal mi ciaze ? Kilka dni zanim wiedzialam o ciazy Viki mi przyniosl mi rysunek gdzie ja bylam w ciazy.. i viki mowil ze w brzuvhu jest dziewczynka !!! No i dzis przytula sie do brzucha i mowi ze czuje ze bedzie dziewczynka hahaha :)
No ciekawe czy mi maly prorok rosnie ?

Lilija no przeciez rano posalam ze dwa dni.. choc dzisiejszy jiz nie wazny .. dokladnie zpstalo 36 g i 31 minut :D

Dobry wieczor i dobranoc dziewczyny, padnieta jestem po calym dniu.
Dzis zamienialismy meble miedzy pokojami, pomalowalismy tez komode na bialo, no i wszystkie papiery trzeba bylo ogarnac... Znowu sie uzbieralo tego tyle, sama nie wiem skad.
Takze ledwo siadlam i juz padlam :-)

Trzymam kciuki za zdrowko, jutrzejsze badania i wizyty!!!

Cześć dziewczyny. Ja też marcowa :)

U nas na weselu był krawat, ale to chyba zależy od preferencji pana młodego.

Lilija, ja dopiero od zeszłego tygodnia, czuję dość często ruchy, czyli to był koniec 20go. Do tej pory mój Mż nie zobaczył, bo kiedy się uspokajam i chcę mu pokazać, to mała przestaje kopać. Najbardziej kopie, kiedy się trochę pochylę. Cały czas bardzo nisko są te kopnięcia, więc obawiam się, że nadal siedzi pupą w dół i tak nisko mnie kopie. Oby się jednak w końcu przekręciła.

Ja wczoraj w nocy obudziłam się z bólem brzucha w dole. Magnez i no-spa pomogły, chociaż jeszcze czasem mnie zaboli, być może znów coś z drogami moczowymi, ale chyba już przechodzi. Teraz oczywiście nie chce mi się spać, a powinnam, żeby się przestawić na nowy czas. Zawsze mi się ciężko przestawiało na letni czas, ale w sumie potem fajnie, jak jest taki długi dzień.

Cinamona, zazdroszczę Ci tego słońca. U nas znów ma być tydzień deszczowy i coraz chłodniej do piątku. Już nie mogę się doczekać wyjazdu do Chorwacji za 2 tygodnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry