reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew trzymaj sie ! Poelegniarki czy tez położne to czasami takie pipy ...:/ ale to zależy jak sie trafi.. Trzymam kciuki za usg jutro, na pewno wszystko juz dobrze i oby wkoncu powiedzieli jaka była przyczyna żebyś sie nie martwiła..

Lilija ja jeszcze nic nie czuje a juz ponad 18t i wszyscy mnie uspokajali na wizycie ze jest wposzadku i mam spokojnie kilka (?!) tyg nawet zeby poczuć wiec sie nie martwię i macam brzucha i mowię do Dziubka zeby sie odezwał do mamy i czekam :)

Akuku juz niedługo sie dowiesz :) trzymam kciuki :) juz godzinami odliczasz to żartów nie ma hehe

A ja chyba muszę moje połówkowe przełożyć z pt na przyszły tydz bo mi wyszło ze do pracy muszę iść.. Ale to nic bo wtedy byłoby ze zaczynam 19t wiec może lepiej ze np tydzień pózniej, jak myślicie? Co do pomiarów ma to jakieś znaczenie wogole?

Dzis byliśmy na "sklepach" i kupiliśmy taka używana Hm jakby ja to nazywam huśtawkę dla malucha, wrzucę wam fotkę jutro w inny wątek.. I chyba mamy wózek :D tak sie podjaralam w sklepie ze wzięliśmy, w domu go pooglądam i wogole i najwyżej wymienimy albo oddamy a co :) bo ja taka niezdecydowana Eh

Mmmm sernik na zimno- uwielbiam- smak mojego dziecinstwa
Ta noc jakas krotka byla- moj Jasiek byl nieprzytomny rano a tu na 7.30 do szkoly- zdazylismy na ostatnia chwile...
Lucalew trzymam kciuki za szybkie wyjscie ze szpitala

Hejka, po długiej nieobecności wracam :) nareszcie zaczęłam urlop, potem jeszcze dwa tygodnie w pracy i.... długo wyczekiwana przerwa ;)

Na polowkowym niepotrzebnie się stresowalam :) wszystko wyszło ok, zrobiłam tez prenatalne i na piśmie dostałam potwierdzenie chłopaka :) teraz tylko wielki zgryz z imieniem mamy :// podvzywtywalam co tam u Was, :) teraz lecę sprzątać, a potem musze lecieć do przedszkoli pozostałe wnioski poskładać. Ciekawe, czy to moje dziecię się gdzieś dostanie, bo niestety argument, że oboje z mężem pracujemy jest niewystarczający :( co do ruchów to poczułam dokładnie w pierwszym dniu 20 tygodnia, wiec tez późno, no ale ja inż lozyskiem na przedniej ścianie i otyłością. Za to teraz czuję non stop i powiem Wam, że chyba mały rojber rośnie w brzuchu, bo córeczka była duuuuzo spokojniejsza i teraz tez jest bardzo grzeczna. Chociaż dzisiaj zrobiła mi project runway w domu i pociech nożyczkami bluzkę. .. na sobie ;)

aneczka, co pan mlody woli ;)
i
z krawatek i z mucha w smokingu mozna naprawde pieknei wygladac.

jinx, ma kuuuupe c
zasu na ulozenie sie poprawnie.

moja lola ra
z na tylku a raz glowka do olu siedvi.
syn mlods
zy przekrecil sie w 33tyg sam, nie stresuj sie bo nie masz czym... poki co.

ja zdycham.
nie spie od 4. nie moge sobie znalezc meijsca, wszystko mnie boli, nogi, rece, glowa, tylek... wszystko.
pos
zlam spac o 1. nie wiem co jest :no: ale nei lubie tego.

wczoraj zrobilam spis wyprawkowy i jeszcze maaaaase mamy do kupienia.

reklama
Do góry