reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Beata dla mnoe roznica byla ! Takie kreseczki nyly zadnych jakcow !

Beata ja chce Amelia ale zpbaczymy jeszcze ;)

Niunia lezy glowka w dol ;) i na koniec obrocila sie do kregoslupa !

Aaa jade kupic jakas piekna sukienusie ;)
No i na dniach powyciagam dziewczynkowe z kartonow. Popakuje chlopece i na sprzedaz hehe ! W koncu.

Ja mam takie emocje ze moje policzki sa purpurowe !

Bedzie moja wymarzona coreczka ! Kochana malenka ;)
A Vikiemu to sie jakis prezent nalezy za takie wrozby !

akuku ale SZOK, super, ciesze sie ogromnie, twoje czekanie zostalo nagrodzone, Super super super - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

to teraz moge spokojne szykowac sie na swoja wizytke
ale twoich wiesci nikt nie pobije:-D

Lilija 18t 5dc ni wychodzi.. Ale czasem mam dzień ze mnie brzuch boli jak na okres kilka razy w ciagu dnia a czasem nic..

Ewelinka gratuluje 100 procentowej dziewczynki :)

Akuku super:) ciesze sie ze marzenia sie spełniają ! Szykuj sukienusie szykuj :)

Dziewczyny ale miałam dzis pobudkę ! Spałam, budzę sie i popatrzyłam na zegarek ze 7 to mysle o jeszcze chwilka do budzika.. Zamykam oczy i czuje ze cos w nosie płynie to mysle nos przytyka i biore husteczke a tu krew.. Noi 20 min w łazience nie moje ...:/ niby nic ale nigdy nie miałam zeby samo z siebie leciało o to jeszcze na pobudkę ..

Witam nowa mamę w grupie tez :) juz wiadomo ze drugi synek to super :) a który to tydzień?

Aaa dzwoniłam zeby sobie z piątku to połówkowe przełożyć to sie okazało ze w przyszłym tyg maja tylko jeden termin który mi tez na nie, a jeszcze nast tydz chciałam np pon-wt zwłaszcza ze na wt wtedy i tak mam doabetologa tam to nie mozna bo lekarz zrobił order tylko na te dni .. Widocznie oni w takich terminach połówkowe robią nie wiem.. Noi chyba dupa nie przełożę ..

reklama
Anney ! Ja z radosci placze ..smieje sie ! Aaa ;)
Bylam w sklepach kilku i nic ciekawegk nie bylo.. tzn jedna rzecz hmm
Popatrze co mam i sobie rozpisze co potrzebne ;)
Ja to musze jakies rajstopki napewno pokupowac pod sukienuski ;) hahaha.
Bylo fajne z myszka minnie ale na 0-3a ja chce tiny baby.. bo bedzie malutka pewnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry