Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
akuku ale SZOK, super, ciesze sie ogromnie, twoje czekanie zostalo nagrodzone, Super super super - GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
to teraz moge spokojne szykowac sie na swoja wizytke
ale twoich wiesci nikt nie pobije
Lilija 18t 5dc ni wychodzi.. Ale czasem mam dzień ze mnie brzuch boli jak na okres kilka razy w ciagu dnia a czasem nic..
Ewelinka gratuluje 100 procentowej dziewczynki
Akuku super ciesze sie ze marzenia sie spełniają ! Szykuj sukienusie szykuj
Dziewczyny ale miałam dzis pobudkę ! Spałam, budzę sie i popatrzyłam na zegarek ze 7 to mysle o jeszcze chwilka do budzika.. Zamykam oczy i czuje ze cos w nosie płynie to mysle nos przytyka i biore husteczke a tu krew.. Noi 20 min w łazience nie moje ...:/ niby nic ale nigdy nie miałam zeby samo z siebie leciało o to jeszcze na pobudkę ..
Witam nowa mamę w grupie tez juz wiadomo ze drugi synek to super a który to tydzień?
Aaa dzwoniłam zeby sobie z piątku to połówkowe przełożyć to sie okazało ze w przyszłym tyg maja tylko jeden termin który mi tez na nie, a jeszcze nast tydz chciałam np pon-wt zwłaszcza ze na wt wtedy i tak mam doabetologa tam to nie mozna bo lekarz zrobił order tylko na te dni .. Widocznie oni w takich terminach połówkowe robią nie wiem.. Noi chyba dupa nie przełożę ..
Anney ! Ja z radosci placze ..smieje sie ! Aaa
Bylam w sklepach kilku i nic ciekawegk nie bylo.. tzn jedna rzecz hmm
Popatrze co mam i sobie rozpisze co potrzebne
Ja to musze jakies rajstopki napewno pokupowac pod sukienuski hahaha.
Bylo fajne z myszka minnie ale na 0-3a ja chce tiny baby.. bo bedzie malutka pewnie