reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Bunia nie martw się , ja jestem w 21 tygodniu i dopiero od kilku dni czuję ruchy synka mojego - w ogóle (tzn kopniaki), a od 2 dni czuje codziennie, nadal nie regilarnie, ale zawsze o któreś porze dnia kopnie . Jeszcze niedawno sama się żaliłam,że nie czuje kopniaczków ;)

Akuku Ty nasza szczęsciaro muaaaaa :*

reklama
Aaaaaaaaa Akuku. Gratulacje!!! Witaj różu w domu :-D ale będzie księżniczka przy trzech bracia.

Ja dopiero wróciłam ze szpitala. To nie był dobry dzień. Rano pojechałam do mojego lekarza a on mi mówi, ze nie mam już szyjki macicy i natychmiast mam jechać do szpitala. Pojechałam, tam podlaczyli mi ktg i nie dało się znaleźć tetna żadnego z dzieciaków. Od razu na usg i okazało się , ze wszystko jest dobrze z maluchami. Lekarz mnie zbadał, zmierzył szyjkę i wyszło mu 35mm. Wypuścili mnie ale mam reżim lozkowy. Nie wiem komu wierzyć już. Ważne, ze dzieciaki ruszają się mocno. Będę leżeć i zobaczymy co będzie na następnej wizycie.

W ogóle polozna na izbie przyjęć powiedziała, ze nie wie po co ja przyjechałam jak dzieci ratują dopiero od 24 tc.
Taka jedza się trafiła, ze dziewczyny tam płakały.

No ale nie ważne. Akuku ma dziewczynkę !!! Cieszę się bardzo, ze marzenia się spełniają.

Jezu Ola to gdzie ta szyjka się podziała? Przecież tez lezalas i się oszczedzalas..jej teraz tez się boje o moją:-( leż kochana jak najwięcej! Może nogi miej wyzej to cos pomoże. .co do tej baby i jej wyczucia no co za szmacisko!

Olka współczuję :-( wredne babsko się trafiło :angry: w takim razie zostaje tylko leżeć.. całe szczęście że masz takie kochane dzieciaczki, które uspokajają mamusie kopniakami :-)

Olka no faktycznie przeżycie okropne ale ciesze sie ze wszystko sie dobrze skończyło :) no nic nie poradzisz jak trzeba leżeć to trzeba bo dzieciaczki najważniejsze. A ta położna to jakas sucz widać bez serca ..

Olka no co za ***** z tej baby sorki ale ja nie potrafie takich ludzi inaczej nazywac !
A w koncu udalo sie lkreslic plec drugiemu malenstwu?
Hmm dziwne z ta szyjka..

A ja mam takie zdjecoe ? Czy ktos wie co to jest miedzy nogami ? Bo ja jakby cipciuche widze..ale czy to mozliwe zeby bylo widac cipciuche ?
Bo na moja prosbe zdjecia nie zrobila..

Aaa karton z couszkami wyjety.. wlasnie Viki sie zachwycal ze wszystko slodkie ! A emilek teraz sobie przeklada.. porobie zdjecia i powstawiam ;)
Tylko ja mam na 3-6 m i wyzej na malucha tez sa ..ale ja i tak ppdokupuje ;) tylko chyba jednak uzywki ;)

reklama
Do góry