reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Olka no i co ratuja po 24 tyg a jakby sie cos tfu tfu dzialo to co ? Nie pomoga ? Jak sie skraca szyjka to szew.. a jak sa skurcze to jakos probuja zatrzymac..glupie babsko.. czemu my musimy byc sami lekarzami ;/

Dzieqczyny dalam zdjecie na ostatniej stronie.. czy widac na nim cipciuche waszym zdaniem ?

reklama
Właśnie wróciłam ze spa ( mąż mi zafundował i w sumie kazał iść, wyglądam jak trup z brzuszyskiem) a tu takie wieści!

Akuku - o kurka! już otwieram piwo! fantastyczna wiadomość! :D
Jogobelka - uszy do góry! odpoczywaj i staraj się nie zamartwiać!
Olka - ale babsko Ci się trafiło!

ja jestem już strasznie zmęczona. jeszcze tylko półtora tygodnia pracy i koniec...
Leon szaleje w brzuchu :)

Akuku ja nie wiem co jest na zdjęciu :-/ ja tylko widzę na co patrzeć gdy mi lekarz pokaże;-)

Jogobelka a ostatnio nie widzieli tych zmian? Moze właśnie jeszcze się wchlonie? Jej czy nie można ciąży przechodzic spokojnie. .kurcze zawsze cos :-/ w końcu będzie dobrze. .:-*

Racja. Jedyny sposób na takich ludzi to złożyć skargę. Inaczej takie królowe świata czują się bezkarne i dalej wyżywają się na niewinnych. Bez względu na zawód, choć ten przypadek wyjątkowo zasługuje na tupnięcie nogą.

Olka no to się nerwów najadłaś, dobrze że z maluchami jest ok! Ta nasza służba zdrowia niech ją tam i z powrotem! ;[

Jogobelka ja to się zastanawiam po co ten lekarz te głupoty gada??? Była torbiel i się wchłonęła (jak zresztą większość z nas przypuszczała), to może nauczony doświadczeniem w tym przypadku mógłby trzymać dziub na kłódkę i wstrzymać się z orzekaniem jakichkolwiek komplikacji do kolejnej wizyty??? Coś czuję, że na kolejnej tych zwapnień już nie będzie, za to lekarz coś innego sobie wymyśli...
Nic się nie przejmuj, mówię Ci że dzieciątko urodzi się zdrowiuśkie i silne bez żadnych torbieli, zwapnień i innych głupot! A tego lekarza to kopnęłabym w tyłek za wygadywanie głupot i niepotrzebny stres!!! Trzymaj się Mała i głowa do góry :*

Akuku powiedz mi gdzie co jest i gdzie patrzeć to będę się wpatrywać :D póki co widzę coś bliżej nieokreślonego na całym zdjęciu :D

Blerka pozazdrościć!

reklama
Dziewczyny kochane jesteście.
Ode mnie położna usłyszała, ze moich dzieci nie trzeba ratować bo ja ich jeszcze urodzić nie zamierzam. Mają mi tylko zatrzymać skracanie szyjki i w razie czego zatrzymać poród. I jeszcze parę gorzkich słów prawdy. Ja na szczęście nie biorę do głowy takich bab ale szkoda mi tych dziewczyn, które się denerwują takimi głupim tekstami.

Anney mój lekarz dopochwowo stwierdził brak szyjki. Tydzień temu na wizycie też mnie badał i było ok. W szpitalu dopochwowo i usg wyszło, ze szyjka ma 35 mm. Tak myślę, żeby to skonsultować z innym lekarzem bo te dwie opinie są tak skrajnie różne. Ogólnie muszę parę dni poleżeć, uspokoić się bo brak tetna maluchów dość mocno dałi po głowie. Teraz fikają koziołki więc jestem spokojniejsza. Zacznę na spokojnie szukać lekarza do konsultacji.

Akuku ja nigdy nic na usg nie widzę ale to na pewno jest cipka :-D no po prostu nie ma innej opcji.
Ja dzisiaj już nawet nie pytałam o płeć. Chciałam tylko słuchać serduszek :-D

Do góry