reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
zuzzi już sa :D:D
Ja wam zrobie jutro albo pojutrze fotki wszystkiego co mam dla malej :D:D no i musze przejzec po emilku bo mam takie uniwersalne jeszcze i niektóre pewnie te będę ubierać :D tak wiec będzie trochę fotek.

Dziewczyny a co do magnezu to co myślicie o tych w tabletkach rozpuszczalnych np z plussssz ? Mam tego trochę w domu i pije co kilka dni jak mam dzień co mnie brzuch boli i chyba pomaga tez..

Czytam na biezaco i jestem myslami z wami, ale kompletnie weny brak na pisanie :-( No i przez te swieta czasu brak zupelnie, bo przeciez pol rodziny trzeba bylo zjechac :-) Spac nie moge, rzugam sie z boku na bok, wszystko boli, kregoslup siada powoli jak niektorym :-):-) Byle do sierpnia haha :-) I mloda czasem sadzi takie kopniaki ze brzuch podskakuje :-) Ostatnio mialam w ogole takie cos dziwnego. Nie byl to bol, ze bol (hahaha ) tylko takie bardziej uczucie dyskomfortu. Ani sie nie zmeczylam ani nic, a tu brzuch zaczal bolec, taki skurcz jakby zoladka ale nie tam gdzie zoladek tylko raz w jednym miejscu, a raz wszedzie, do tego kregoslup, ale takie dziwne rwanie i napiecie w brzuchu mialam :szok: Ale po pol h przeszlo i nie wiem co to bylo :-p

reklama
Do góry