reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku, haha, a ja wlasnie watek wozkwo opryzrzadzeniowy zalozylam.

ja mialam do phil and ted oryginalny spiworek, ale nei pryzdal mi sie nic a ic.

reklama
Anney to zmienia postac rzeczy jak masz zylaki, współczuje Ci bardzo. Moja babcia całe życie miała i niestety kiedys mieli gdzies osoby starsze. Dla lekarzy ktos kto ma juz 40 lat to juz stary jest :-(

Akuku no wiem ze moze Ci sie nie chciec bo kiedys tez niewyobrazalam sobie jak mozna pic sama wode a teraz praktycznie tylko wode pije niegazowana albo herbaty owocowe. Nie wiem co Ci doradzic moze sprobowac pic malymi lyczkami.

anney wlasnie pacze i widze :D hehe :D

mi się przyda śpiworek , bo teraz tez Emilek używa jak na spacer chodzimy :D
No i nie wiem jaki kupic :( eh

Lucalew rano pije inke bo staram się pic przed jedzeniem..takie skrzywienie bo nie powinno się popijać jedzenia:), popijam itaminy...czasem szklanke wody gazowanej... nie wiem chyba będę sobie więcej zup robic.

to już po 23 a ja się czuje jakby 19 była... ide spac bo jutro mnie czeka kończenie tortu..

Anney to zmienia postac rzeczy jak masz zylaki, współczuje Ci bardzo. Moja babcia całe życie miała i niestety kiedys mieli gdzies osoby starsze. Dla lekarzy ktos kto ma juz 40 lat to juz stary jest :-(

Akuku no wiem ze moze Ci sie nie chciec bo kiedys tez niewyobrazalam sobie jak mozna pic sama wode a teraz praktycznie tylko wode pije niegazowana albo herbaty owocowe. Nie wiem co Ci doradzic moze sprobowac pic malymi lyczkami.
to prawda.

co do picia, akuku mozes odrobine limonki wcisnac i woda jets pysna ;)

Akuku dobry pomysl z tymi zupami i apetyt mi zrobilas ta pieczarkowa.

Ja dzis caly dzien cierpie okrutnie na bol glowy az nie wytrzymalam i wlasnie wzielam paracetamol :-(

Dobrej nocy zycze, ja pewno szybko nie zasne

mi tez. i chyba jutro bedzie pieczarkowa :D

ja dzis mialam okropna ochote na krem ze siwezych pomidorow z bazylia i grzznakami. pycha!

kurde bo zaraz po pieczarki pojade i zrobie znowu ! taka dobra :D

A robiłam bez mieska dzisiaj tylko z masełkiem :) Oj mniam :) chyba jutro ogorkowa zrobie :D
O dzizas..tu mdlosci a tu zachcianki..jak zyc ja się pytam ? jak ?

ide cos wszamac jeszcze bo nie zasne ...

reklama
Anney platki (ktore kupilam sunowi ) z mlekiem tez dobre :) ymmmmmm
Mi teraz korytko postawic z przegrodkami..slone slodkim zagryzac moge haha

Do góry