reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Witam dziewczynki po weekendzie.

Gratuluje udanych wizyt!
Akuku piekne torty!!! Masz moze zarejestrowana firme ? bo ja wlasnie niedawno sie zarejestrowalam i mialabym kilka pytan jesli mozna :blink:
Co do kalendarza chinskiego u mnie sprawdzil sie trzy razy :tak:mam trzy dziewczynki,teraz pokazuje chlopczyka wiec mamy z m nadzieje,ze i tym razem sie nie pomyli

Aaaa... dostalam w koncu termin wizyty do poloznej,ide we wtorek

Anney który masz ten ?

Prenatal Fetal Doppler LCD Screen Backlight Display Built-in Speaker Home Use CE | eBay
czy ten?

Baby Fetal Doppler AngelSounds Heart Monitor LCD Screen & Built In Speaker & Gel | eBay

a może ten kupic ? jakiś nowszy model?

Baby Fetal Doppler Heart Beat Monitor Jumper AngelSounds JPD-100A New Model | eBay

kurde zab mnie boli..jutro musze się do dentysty umowic ..

spalam dziś w dzień do 13 prawie..jakies 2,5 godziny... a teraz już padam na pysk :( masakra co to się dzieje ..

brzuch coraz bardzie przypomina ciążowy a nie tylko wywalony bebzon :D
ale jest ttaki inny w boki i w przod ..

dziś na obiad robiłam piers z kurczaka zawinieta w plastrach boczku -zapiekane w piekarniku, do tego podsmazona pora na maśle z pietruszka i smietana- potenm jeszcze zapiekana z piersią na chwilke.
do tego ziemniaczki puree z podsmazona cebulka i suszonymi lisciami lubczyku..
wyszlo pycha, ale nie wchodzą mi drugie dania jakos...lepiej zupki mi smakuje. mogłabym tylko na zupach zyc...prawie :D

ooo i już 1/4 ciąży za mna... jeszcze TYLKO 3/4 :D hehehe

jutro musze do gp dzwonic o zwolnienie znowu..oby dala -trzymajcie kciuki

beata zapisze mnie na kolejna wizyte w piątek 31.01? dziekuje z góry.

dobra dziewczyny piszcie mi który doppler zamowic bo jak nie kupie teraz to już nie kupie :D wiec?

blackcoffe tak mam zarejestrowana frme- od niedawna, w sumie sama się ucze ale jak bede mogla to pomoge.

Ostatnia edycja:
kochana, mam ten drugi.

ja jutro z poloznikiem sie widze, pewnie szyjke beda mi sprawdzac.

d
zis sie dowiedzialam, ze kolejna kuynka w ciazy z terminem a wresien :::D haha

o malo nie
zemdlalam dzis. musialam wyjsc ze sklepu i usiadlam a ziemi, bo bym padla. :szok:

starajacej dalej nie ma :(

reklama
Do góry