reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

12 lutego ide do poloznej mam nadzieje ze da posluchac serduszka :D a rowny miesiac pozniej usg i mam nadzieje poznamy plec bo jak nie to bede musiala isc prywatnie, musze wiedziec kto tam mieszka ;)

reklama
Akuku ja czekałam jakoś 2 i pól tygodnia na list. A od listu jakoś 3 tygodnie na usg. Mam je równo w 12 tygodniu. W tej ciąży. Jak z jocha byłam w ciąży pierwsze usg miałam jak byłam 13 tydzień i chyba 3 dzień ( pamiętam, że się bałam,że może być za poźno na badanie przezorności karkowej).

Ja się stresuje tymi załatwieniami z domem. Agencja chce ciągnąć kase i gada i naciąga. Już dziś byłąm w banku bo mam tyle wątpliwości... Oj jo ojo.

Super że lucalew masz śpiocha w brzuchu. kożystaj z jego łaskawości :p

Werci - nic się nie denerwuj!!!!

Magduś mnie rano tylko sadełko trochę wystaje.

Kasietta -kciuki są.

A Ty Magduś nie sraj, bo będzie śmierdziało.

ale wczoraj wieczorem tez go nie bylo !
haha Lilija wiem ze mnie kochasz :D
Werci ciesze sie ze nie jestem jedyna . ale ty pewnie zaraz bedzie miala banana na buzi a ja jeszcze godzine bede srac po gaciach nim wejde bo jest opoznienie :o

reklama
Dziwczynki nie stresować się i nie srać po gaciach! bo to dzidzi nie pomoże ;)

Ja wizytę miałam u położnej we wtorek w czwartek dostałam list na scan na sobote,ale ja to inny przypadek :)

Hmm mam ndzieje, że urodze w terminie lub przed :) ale biorą pod uwagę poprzednie 3 ciąże to dzidzia przyjdzie na świat po terminie...

Z drugą córką chodziłam w ciąży przez całe lato bo termin był na wrzesień.Okropnie się czułam w ostatnich m-cach,ledwo się tulalam w tym upale a dłonie i nogi puchły niemiłosiernie. Mam nadzieje,że tym razem będzie lepiej

Do góry