reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hehe Akuku bo Ty naszym promykiem tu jestes i sie odzywasz duzo, ale to jest fajne bo fajnie poczytac cos o Twoich lobuzach i o Twoich rewelacjach :D I niech juz Emisiowi wszystkie wyjda zeby zeby mama i on sie nie wymeczyli za bardzo !!
My baby to mamy przerabane :D A to faceci wiecznie narzekaja :D

reklama
Dzisiejsza nocka o niebo lepsza ;) tylko 3 lub 4 pobudki ! ;) uf..
M zabral starszakow do szkoly i wzial Emilk ja sprobuje jeszcze w kimono ;) ciekawe czy zasne bo juz sie rozbudzilam.

Milego dnia lasencje ;)

Dziewczyny trzymamy kciuki za anney...ma brazowy sluz jedzie do szpitala. Oby szyjka sie nie skracala a lozysko podnosilo.

Dziewczyny robicie coś na tłusty czwartek? Ja miałąm nie robić, myślałam, że M zapomni a sam wczoraj wypalił co będę robić... Przypomniał, że rok temu zrobiłam mu pączki i że jeszcze na wynos zapakowałam:) Nie pamiętałam o tym zupełnie:) Ale fajnie, że on pamięta:)
Więc myślę, że może oponki z twarogiem zrobię... Na nas 2 to dużo nie trzeba...

Anney - trzymam kciuki, wszytsko będzie ok.

Akuku - ale Ty masz z tymi pobudkami, ja jestem strasznym śpiochem, moje dziecko od samego początku przesypiało całą noc, teraz też tak jest, tylko budzi się wcześnie bo o 5-6. Odkąd jestem w ciąży, to zła matka ze mnie i puszczam jej bajki na moje dospanie tak do 7, ale bez tego jakaś masakra, nie potrafię się pozbierać...

U mnie śmieszna sprawa :) w sobotę byłam w pracy i normalnie mieściłam się w spodnie. Cały dzień miałam je zapięte, tylko do siadania rozpinałam, a w niedzielę już w ogóle nie mogłam zapiąć :) Na razie nic nie przytyłam, ale mam tyle kg w zapasie, że dobrze by było, żebym nic przez całą ciążę nie przytyła. Wczoraj zapytałam męża, czy ja wrócę do swojej wagi sprzed lat po obu ciążach, to da mi kasę na operację brzucha, bez wahania powiedział, że ok :)

No i najgorsze, że dalej jestem bez samochodu, w ogóle pogoda nam nie sprzyja do kupowania auta. Poza tym wymyśliliśmy sobie model, którego nikt nie sprzedaje ;)

Miłego dnia!

Anney kciuki zacisniete !!!!! Oby to byla wina lozyska, ktore sie dzwiga !!!!!! :tak:
Borysiatko, szczerze powiem, ze liczylam na to, ze mamunia mi zrobi oponki, ale powiedziala, ze jednak nie robi, wiec licze na tesciowe faworki :-)
Zabieram sie za sniadanie, a za chwilke sprzatanko. Dajcie mi sily dziolszki !! Przeslijcie troche energii do Sosnowca prosze ladnie :-) A po sprzataniu trza sie zabrac za obiad !! Bitkiiiiii!!!! Uwielbiam i tak mi sie przypomnialo, ze dawno nie bylo :-)

reklama
Do góry