reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucere - pracuję w NZOZ, więc zakres wiekowy z jakim miałam do czynienia to 4-90 :) Z małymi dziećmi nie mogłabym pracować, bo do obcych dzieciaczków nie mam kompletnie podejścia. A poza tym największym dla mnie problemem są rodzice :p

reklama
Werci Emil przesypial 12 godzin bez pobudki.. bylo bosko ..i zaczely wychodzic zeby...skonczylo sie.. ;(

Witajcie

Mam bardzo silne zawroty głowy i trwa to juz od 3 dni, nie moge skupic, czuję jakbym była nietrzezwa, tak bardzo kręci mnie w głowie, moze wiecie czemu tak jest ?:baffled: co zrobic zeby to skonczyło ?

Dziewczyny a powiedzcie mi co ćwiczycie? Bo ja czuje sie już jak kulka:D Chociąz dopiero kilogram przytyłam. Przed ciążą i do połowy grudnia chodziłam na fitness extreme. Mloda dziewczyna prowadziła takie ćw ala Chodakowska i Mel B. Ale jak pojawiły sie mdłości i troche mniej sił to nie byłam w stanie już chodzić na ten fitnes bo bałam się o swoje maleństwo. Teraz siedzę w domu i źle mi z tym:) M. co wieczór ćwiczy, a ja siedzę i mam wizję jak jestem taka słodką kulką;)

Borysiatko jak sie dobrze czujesz i nie ma zadnych przeciwskazan to w sumie mozna na spacery, joga dla ciezarnych, basen.
Z tego co lekarz mi mowil to nie moga to byc sporty urazogenne np rower tak ale nie jakies zatloczone alejki i wyboje. Fitness ale nie mozna wszystkich cwiczen wykonywac wiec dobrze zapytac instruktora co mozna.

Lakara wspolczuje zawrotow glowy. Ja mialam je w porzedniej ciazy. U mnie pojawialy sie najczesciej jak kladlam sie do lozka albo wstawalam. Lekarz mi wtedy powiedzial pic duzo wody i przy zmianie pozycji nie robic gwaltownych ruchow.
W ciazy ponoc to powszechny obiaw zwlaszcza w II trymestrze gdzie zwieksza sie objetosc naszej krwi i organizm musi mocno pracowac zeby krew wszedzie krążyła.

Na spacery staram się chodzić codziennie, na basen to ja stroju nie mam bo piersi mi już znacznie urosły a i tak małych nie miałam i szkoda mi wydać 300 zł na strój kąpielowy. ( taki sknerus w ciąży się zrobiłam;) A z piłką to jakie ćiwczenia?

reklama
Do góry