reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dopiero weszłam i nadrobilam. Poryczalam sie. Anney dobrze że się tak skończyło ale co znowu przezyliscie...- współczuję. Dalej odpoczywaj i dbaj o Was. Będzie dobrze innej opcji nie ma.

Akuku za Was też trzymam kciuki, oby Twoje marzenie o córci się spełniło.

reklama
Dzisiaj też jadę na wizytę, może tym razem dowiem się więcej. Dzidzie tez czuję więc powinno być ok, myślałam że to za wcześnie na ruchy ale przypomniałam sobie że w 1 ciąży ruchy czułam w 15 tygodniu.

Anney kamień z serca! Masz chodzić na jakieś kontrole, częstsze usg i sprawdzanie szyjki? Czy tylko, gdy ewentualnie sytuacja się powtórzy? odpoczywaj Kochana i nie denerwuj się, dotrwamy wszystkie razem, a dzieciaczki urodzą się okazami zdrowia!
a Akuku będzie miała dziewczynkę i wszystkie będą happy :)

Anney bidulko kochana, co Ty znowu przeżyłaś! Ale najważniejsze że wszystko ok!
Co ze szwem? Będą zakładać? I Super że łożysko się przesunęło!

Akuku trzymam kciuki! !!

Anney no i pięknie. Dobrze że szyjka się wydłuża. Ale się biedna musialas wystarczyć kiedy zobaczylas tą krew.. ale najważniejsze że wszystko ok.

Akuku &&& za dziewuszke.

Dziewczyny czy środek do odgrzybiania jest szkodliwy? Mądra osoba popryskala tym lazienke i teraz śmierdzi:-/ nie wiem czy mogę tam wchodzic czy nie:-:)-(

Akuku trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę i zeby córeczka była:)
M jedzie dzis dokupić meble do sypialni BRW . O taką komodę i regał:)
Komoda: DREAM-KOM - Black Red White
Regał: TIP-TOP TREG_70o/180 - Black Red White
Mielismy kupować inne na all, ale bałam się, że kolor będzie się różnił od tych mebli co mamy w sypialni. a cięzko jest znaleźć coś w kolorze klonu... Zastanawiam się cały czas nad kolorami w naszej sypialni. Może biel i jakaś fajna tapeta? Hmm ale jaka tapeta wtedy;/ Ja chciałam iśc w stronę bieli i szarości i jakies intensywne dodatki do tego, ale M się nie zgadza;/

beata88 wydaje mi się, że szkodliwy i lepeij póki co nie wchodź do łazienki. Ja zawsze uważałam na chemikalia, sprzatam w rękawiczkach a teraz to tym bardziej. Wolę dmuchać na zimne:)

witam porannie.

my już nakarmieni, jakoś wcisnęłam w siebie śniadanie bo wszystko w gardle stoi. Teraz tylko litr wody musze w siebie wlać bo taki jest tu wymóg przed usg, żeby macica się podniosła wyżej.

Kciuki dziewczyny za dziś. Ja idę nas szykować.

Pypui, Akuku trzymam bardzo mocno kciuki &&& i za wszystkie wizyt ująć.

Anney ale się nastresowalas, całe szczęście ze wszystko dobrze i tak już będzie do końca :)

Podbija temat smarowania brzucha. Po analizie produktów do smarowania brzucha wg bloga Sroka o... nie wiem co wybrać. Krem z rosmanna, ich oliwke i spróbuje sobie załatwić clarinsa huile tonic. Chociaż tych właśnie rzeczy używałam w poprzedniej ciazy a I tak mi brzuch pod pepkiem porozrywalo.

Wczoraj smak mi narobilyscie i będę dzisiaj piekła faworki :)

reklama
Borysiątko i to jest najgorsze że piszą że kolor jest taki i taki a jak przychodzi to może się lekko różnić i się problem robi. Jeśli chodzi o meble to ja jednak musze dotknąć pootwierać itd:-)

Akuku znam ten ból:-( ja tez nie lubię drugi raz pisać

Do góry