reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdus92 z tym smarowaniem brzucha pod prysznicem to tak jak ja przypominam sobie juz jak w lozeczku leżę.
A ja dzis mialam straszny sen. Snilo mi się ze urodziłam dziewczynkę w 5 miesiacu. I byla chora nie miala nosa I noge krótszą .masakra jakas. Mowili mi ze potrzebuje 4 operacji.
I tak sobie myslalam wtedy że to dlatego nie powinnam miec dziewczynki.
Obudzilam się przerażona.
A jeszcze zanim zrobiłam test ciazowy śniło mi sie ze urodzilam dziecko I mi pokazali piekne duze jajeczka chłopca. A ja na to o nie kolejny facet. Kilka dni potem zrobilam test. Ciekawe czy sie sny sprawdzają ;)

reklama
Mi na początku śniło się, że M. wszystkim sie chwalił, że będzie syn. Dla M. się sniło, że był na swojej ojcowiznie i biegał obok niego synek. Mi się śniła przed USG genetycznym, że lekarz pokazał mi na usg pipke:D A ostatnio juz śniło mi się, że w naszym nowym domu, przy zasłonie stała w szarej sukeineczce piekna blondyneczka z falowanymi włoskami.
A dziś to w ogole miałam głupi sen, że mojego brata i bratową szukalło CBŚ czy CBA:D

Beata trzymam kciuki! Wszystko musi dobrze sie skonczyc!

Akuku, Pupui powodzenia na badaniach. Oby była ta płeć, która sobie wymarzyłyście :)

Mi sie dziś śniło,że jakis facet skoczył na stół, za nim jakaś kobieta i zaczęli tańczyć taniec erotyczny, do którego nagle ja sie dołaczyłam, poźniej nagle nie było już nikogo tylko ja.... OMG! Dziwny...

Beato trzymam kciuki za chrześnice żeby było wszystko dobrze.

A ja miałam dziś okropny sen. Śniło mi się ze poszlam do wc i polecialo trochę krwi a potem poronilam i trzymalam malutkiego synka na ręce. Poszlam do m i mowie ze poronilam a on nie chciał uwierzyć. Tak bardzo plakalam w śnie ze ze łzami się obudzilam i nie mogłam się uspokoić.

Beata trzymam mocno kciuki ! Bedzie dobrze zobaczysz !

Ah z tymi snami w ciazy.. podobno sie nie sprawdzaja tylko w druga strone..hehe tylko ze ja dwa sny mialam :p
Jeszcze z poltorej godziny i ide... jejku juz gotowa jesyem..tylko wlosy wysusze:)

reklama
Do góry