reklama
Akuku pisz nam tu szybciutko jak tam malenstwo I fotki dawaj. Czekamy.....
U mojej kuzynki w 13 tyg powiedzieli chłopak. Radosc byla w rodzinie bo ona ma 7 sióstr I 3 z nich tez mają cory a na polowkowym okazalo się ze dziewczynka. Rodzi w kwietniu.
Dlatego ja nawet nie pytalam na pierwszym usg.
U mojej kuzynki w 13 tyg powiedzieli chłopak. Radosc byla w rodzinie bo ona ma 7 sióstr I 3 z nich tez mają cory a na polowkowym okazalo się ze dziewczynka. Rodzi w kwietniu.
Dlatego ja nawet nie pytalam na pierwszym usg.
lucalew
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,
Kciuki zacisniete za dziś wizytujace mamusie.
Magdus ja nie dzwigam, na zakupy chodzi moj m ja czasem mu tylko towarzysze i jak juz to cos lekkiego biore jak recznik papierowy, czy butelka mleka i 2 jablka :-) generalnie lekkie rzeczy.
Ja po kąpieli smaruje sie balsamem jak nie zapomnę :-) Raczej nie będę kupowac specjalnych kremow bo mam juz rostepy a po drugie mam kilka balsamow, ktore musze zużyć zeby sie nie przeterminowaly. Moje kolezanki polecaly jakis krem tani z Rosmana ale nie pamietam nazwy.
Tak wczoraj pisalyscie o faworkach ze ja w koncu zadzwonilam po przepis do mamy i moze jutro zrobię :-) jak mama w koncu mi go poda.
Magdus az mnie brzuch ze smiechu rozbolal no niezłe mialas sny hehehe Anna Grodzka. Jak sni sie kupa to ponoc dobrze.
Ja ostatnimi czasy mialam ciagle sny z kupa w tle albo jako glowny watek. Glownie snilo mi sie ze urodzilam dziecko i nie mialam pieluch i te biedne dziecko bylo osrane hehhe
Akuku wsiadaj do samolotu i przylatuj.
Sann nie pomoge bo nie używam. Moze zapytaj najlepiej w aptece.
Kciuki zacisniete za dziś wizytujace mamusie.
Magdus ja nie dzwigam, na zakupy chodzi moj m ja czasem mu tylko towarzysze i jak juz to cos lekkiego biore jak recznik papierowy, czy butelka mleka i 2 jablka :-) generalnie lekkie rzeczy.
Ja po kąpieli smaruje sie balsamem jak nie zapomnę :-) Raczej nie będę kupowac specjalnych kremow bo mam juz rostepy a po drugie mam kilka balsamow, ktore musze zużyć zeby sie nie przeterminowaly. Moje kolezanki polecaly jakis krem tani z Rosmana ale nie pamietam nazwy.
Tak wczoraj pisalyscie o faworkach ze ja w koncu zadzwonilam po przepis do mamy i moze jutro zrobię :-) jak mama w koncu mi go poda.
Magdus az mnie brzuch ze smiechu rozbolal no niezłe mialas sny hehehe Anna Grodzka. Jak sni sie kupa to ponoc dobrze.
Ja ostatnimi czasy mialam ciagle sny z kupa w tle albo jako glowny watek. Glownie snilo mi sie ze urodzilam dziecko i nie mialam pieluch i te biedne dziecko bylo osrane hehhe
Akuku wsiadaj do samolotu i przylatuj.
Sann nie pomoge bo nie używam. Moze zapytaj najlepiej w aptece.
loveboiled
akuku nie wierze ze ci juz podali plec :-) w UK to nie mozliwe :-)
loveboiled
Mi nie mówiła ze za wcześnie , ale nie które specjalnie tak gadaja, oni poprostu maja takie przepisy.
to ja Ci powiem ze ja bylam w ten sam dzien i u swojego gin i na prenatalnych i moj powiedzial ze za wczesnie a ten na prenatalnych ze wyglada mu na kobitke. wiec co lekarz to inna gadka. wiadomo ze pewnie chce powiedziec wtedy kiedy bedzie pewny no ale gadka w stylu 'jest za wczesnie' jest troche przesadzona
beata88
To co ktoś nas tu kantuje? Hmm:-)
reklama