reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew lez i odpoczywaj. W końcu muszą ustalić przyczynę tego krwawienia.

Beata ja trafiłam do szpitala w 13 tygodniu że skracającą się szyjka. Miała 23mm. Później po leżeniu plackiem miała 35mm. Teraz od dłuższego czasu ma 26 mm. Ja praktycznie ciągle leżący tryb życia prowadzę. Aż mi szkoda mojej corci bo cały dzień ze mną leży, czytamy książeczki, ciastolina, bajki itd.

Mój lekarz mówi, że taka moja natura widocznie i dopóki jest twarda i zamknięta to nie panikujemy :-)

reklama
Jlnx gratuluje wizyty i...chyba dziewczynki? ;))
Blerka - pozdrowienia dla mamy Leona sle mama Samuela :p
Magdus trzymam kciuki za połówkowe :)
Lucalew troszkę poleżysz i się wszystko unormuje :* i mysl pozytywnie!

Tak :S, Sam , Samuś, Sami ...nasz Samuel :) . Tatusiowi bardzo zależało, a Wy mnie dodatkowo utwierdziłyście,że jest fajne imię

Beata ja luteine biorę od początku ciąży do końca pewnie 100mg rano i wieczorem. W szpitalu do tego jeszcze nospa 3 razy dziennie. A teraz prenatal i magnez zamiast nospy na twardnienie brzucha.
Lezenie pomaga tylko nie można w pozycji pollezacej bo wtedy nacisk na szyjkę dalej jest. Trzeba płasko leżeć :-D

tak beatko. moja szyjka tez wyciagela sie przy lezeniu. dziala cuda ;)

jinx, gratuluje wi
zyty!

tr
zymam za resvte usgujacych jutro ::D nic sie nei martwic, ino cieszyc sie :D

Olka yyy bo ja właśnie trochę oszukuje i poduche pod plecy kładę zeby troche wyżej było :-D no ja tez właśnie witaminki plus magnez forte rano i dodatkowo dostalam luteine tez 100 rano i wieczorem z takim smiesznym aplikatorem

reklama
Beata a wiec koniec z oszukiwaniem :D
Kurde ja to sobie nie wyobrazam takiej sytuacji bo nie ma opcji bym lezala a na plasko to juz wogle..

Do góry