reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Conamona ojoj. Oby szybko naprawili.

PaniKovalowa trzymam kciuki i pochwal sie jak sie uda :)

A ja dzis sen mialam ze mi polozna do poczekalni przyszla z zdjeciem z usg i tam 4 dzieci ! I ze mi gratuluje haha. A ja ze jak to ? Na ost. Usg bylo jedno.. no i okazalo sie ze jedno ale jakiego nerwa mialam ze jak ja dam rade hahaha.

Milego dnia

5 dni..

Akuku już tylko 5 dni? :-O jakoś u ciebie szybciej czas leci.

Panikovalowa to super wiadomość. Daj znać jak już test wyjdzie pozytywny. Po poronieniach organizmy płatają miłe figle. My 2 miesiące po wyprodukowaliśmy bliźniaki także powodzenia :-D

Cinamona współczuję i łącze się w bólu bo u mnie padł prysznic i miska idzie w ruch :-)

Lakara hahaha po porodzie to się dopiero zacznie zabawa :-D

Hej dziołchy;-)
No dobrze juz leżę i nie oszykuje:-D

Lucynko nie można glaskac brzuszka. A w naszym przypadku to juz wogole. Ja lekko tylko dotykam gdy mała kopie. Wiem że ciężko nie glaskac ale jak mus to mus;-)

Akuku już 5?? Uu to nie dlugo otwierasz piccolo?:-D

Panikovalowa && za ciebie i za rychle zaciazenie :-)
Tez słyszałam że po stracie mogą być blizniaki

A kciuki za dzisiejsze wizyty&&&&&

Hej mordeczki .
PaniKovalowa kciuki za staranka, oby byly owocne :-)
Akuku juz niedlugo!!!!! I zobaczysz plaze :-)
Kochane nie glaszczemy brzuniow chocby bardzo kusilo!!!

Moj lekarz wlasnie ze wzgledu na ryzyko ciazy blizniaczej dal mi anty na 3 miesiace, a pozniej miesiac luteiny z zakazem wspolzycia.

Akuku zgadzam sie z tym, ja wiedziałam gdzie Franio ma główkę, wiec byłam pewna ze sie nie obrócił. A kiedyś to było kiedyś, nie wiem jak oni odbierali takie porody, wiem ze ciocie bardzo pocieli. Sa pewnie tez babki,ktore rodzą tak ,ale wiem,ze w pierwszej ciazy jest to wskazanie do cc.

PaniKovalikowa powodzenia &&&&&&&&

Cinamona upss, mam nadzieje,ze szybko Wam to naprawia.

zaraz karmie młodego i na spacer po pieluchy,bo jakimś cudem mam tylko dwie w domu :szok:
pa mnie sie dziś śniło,ze urodziłam tego mojego bąka i próbowałam karmić piersią! Nawet mi szło, mały płakał, ale jadł. Jak ja przeżywam to kp....

Ja bym w życiu nie urodzila posladkowo. Bala bym się komplikacji i stres by mnie zjadł.

Czy mi się wydaje czy któraś ma dziś polowkowe? Jej taka zakrecona jestem ze nie pamiętam wybaczcie:-)

Ja mam i jestem posrana....
Mnie za to za kazdym razem jak sie cos sni to w tym snie jestem w ciazy :-) a dzis uciekalam przed kims cala noc i wstalam niewyspana :-)

reklama
Do góry