reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Natka gratuluje dziewczynki! Pola piękne imie, sami rozważaliśmy jakby była córka. Mielismy tez inne typy, jak Alicja i Basia ale nas ubiegli w rodzinie :)

Akuku tez bym kiecki kupowała na Twopim miejscu, zresztą inne rzeczy pewnie już też :)

Sann ja używałam w ciąży z Franiem. A artykuł zaraz otworze i tez ;poczytam.

Była dziś u mnie kolezanka, z która kiedyś utrzymywałam bliższy kontakt. NIe udało nam się wcześniej spotakć, wiec o ciązy dowiedziała się dzisiaj. Ale był foch... Całe spotkanie było okropne, siedziała nafuczona. a już zrobila sobie po mnie używanie, gdy powiedziałam, że zarezerwowałam polozną. Powiedziała, że i tak jest na 99 % pewna, że urodze przez cc i w ogóle, ze moja połozna w końcu mi odmowi i nie podejmie się prowadzenia mojego porodu. Jest mi cholernie przykro... Po dzisiejszym dniu tym bardziej jestem pewna, że nie mamy o czym rozmawiać, brak wspólnych tematów, inne poglądy itp..
Co za paskudny dzień...

reklama
Jogobelka, wiesz ja troche patrze przez pryzmat poprzedniej ciazy, a wiec jak go widze to mi serce zamiera ze strachu... Ale ogolnie dla mnie jest naprawde bardzo profesjonalny i jesli tylko sie da to robi wszystko zeby pacjentka sie nie denerwowala. Poza tym ma fajne podejscie, potrafi fajnie wyjasnic wszystko jak sie dopytujesz etc...

Jak to przez pryzmat poprzedniej ciąży? zamierasz ze strachu? On coś ma wspólnego z utratą Twojego poprzedniego maleństwa?

Do góry