reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
lilia moj synek urodzil sie sn na 3950 z raczka przu glowie bez naciecia, tylko male pekniecie skory wiec nie martw sie, mial obwod glowy 35cm plus ta raczka, moze wszystko poszlo ok bo nic nie przyspieszali, szlo naturalnie wlasntm tempem i 19h od odejcia wod urodzilam, samych bardzo bolesnych skurczow nie do wytrzymania bylo 3,5 h plus 1,5h parcia, razem 5h a reszte tak do 5cm dalo sie wytrzymac, tylko przy tych slabszych skurczach rozwarcie wolno postepowalo dlatego tak dlugo wszystko trwalo, jak doszlo do 5cm rozwarcia i skurcze staly sie b mocne to szlo juz szybko

Wracam do domu, rozwarcie minimalne, max 2cm szyjka nawet nie do końca zgladzona :( a mam takie skurcze ze mi chyba biodra rozerwie.. Dostałam jakiś silny przeciwbólowy i ponoć mi pomoże i będę mogła iść spać.. Zobaczymy.. Jak co mam do nich dzwonić i przyjeżdżać.. Na szczęście powiedziano mi ze jeśli poród nie będzie postępował to jest opcja ze wywolaja.. Bo ja naprawdę nie dam rady tak dłużej

loveboild nie przejmuj sie ze rozwarcie jest male bo to drugi porod twoj to moze sie szybko potem rozwinac i raz dwa bedzie 10cm, ja na to licze ☺, pewnie jak sie zacznie to zmienie zdanie

Ojjj Love, faktycznie się prześpij, nabierz sił i jedź na wywołanie. Męczysz się już tyle dni że to nie ma sensu.
Evelinkua melduj co z waszą czwórką!

Love,daleko masz szpital od domu?
Ewelina, dziękuję uspokoilas mnie.właśnie wagi małego boję się najbardziej dlatego chciałabym już rodzic, póki znosna.
Mamusiu trojaczkow jak sytuacja?
Amawell super że już do domu, dziś wielki dzień dla maleństwa. Swoją drogą wyobraźcie sobie jak maluchy musza być przerazone po wyjściu z brzuszka. Nowe miejsce, zimno, za jasno, hałasy, brak dźwięku bicia mamiego serca.

Helou

Zagladam z rana i patrze czy ktoras urodzila lub rodzi, pewnie jak kazda z nas.

Love oj biednas ty z tymi skurczami.

Evelinka kciuki!!! Ale jak to ze nie wiedza skad ten wyciek?!!!

U nas nocka duuuuzo lepiej. Mloda obudzila sie dopiero ok 3 w nocy. Troche sie drapala ale jakos po ok godzinie udalo sie jej zasnac i spalysmy prawie do 8.
Nic nowego juz jej nie wyskakuje wiec teraz tylko czekac az zacznie zasychac to co ma, a ma tego bardzo duzo. Jednak najgorsze juz chyba za nami. Szkoda tylko ze caly czas jeszzcze ja swedzi....

reklama
Do góry