reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Love, trzymaj się, oby tym razem Ci pomogli.

Co do chusty, to ja chcę spróbować. Mam obiecane pożyczenie chusty od koleżanki mojego, ale niestety najpierw mi obiecali, a potem się okazało, że ich bliższa znajoma rodzi 1,5 miesiąca po mnie i jej też obiecali, więc mogę dostać tylko na te 1,5 miesiąca. Cóż, przynajmniej zobaczę, czy to się u mnie sprawdza. A wiecie może, gdzie się nauczyć używania chusty?

Jlnx ja nauczyłam sie sama w domu metoda prób i błędów. Na początku ćwiczyłam na misiu;) najważniejsze by mocno taka chustę dociągnąć by dziecko było naprawdę przyciśnięte do nas. Wtedy sie go w ogóle nie czuje.

reklama
A ja dzis kupiłam herbatkę [emoji15]
ImageUploadedByForum BabyBoom1437349729.019628.jpg
Główny składnik uwaga red Rasberry leaf i na opakowaniu były opisane wlasnie tez właściwości tego w czym to pomaga.. Także pijmy pijmy :) pisze zeby 1-3 filiżanek dziennie az i przy długoterminowym piciu wlasnie to przynosi efekty przy porodzie Hm ciekawe..
ImageUploadedByForum BabyBoom1437349782.988648.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1437349729.019628.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437349729.019628.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 60
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1437349782.988648.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1437349782.988648.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 60
Do góry