reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć dziewczyny, trochę Was poczytałam. Ale nie dam rady się odnieść. Napisze co u nas.

Jest ok. Nie mam pokarmu jeszcze,ale Julka cały czas przystawiam i dziś dodałam laktator. Ponieważ u mnie pustki póki co,to mały 2x został dokarmiony. Właściwie nakarmiony strzykawki z rurka.czyli ciągnął cyca,a boczkiem dolatywalo mleczko. Góra dwa dni i powinnam mieć pokarm. Padam na twarz,przysypiam pisząc to,wiec idę lulac.
Ściskam Was ☺

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Nie wiem dziewczyny co mu jest. Puki co tylko on wymiotuje plus rozwolnienie.. teraz wymiotuje sama woda jak sie wiecej napije a chce mu się pic. No i tez woda z tylka.. eh
Wymotuje co ok pol godziny takze dosc czesto ;/;/
Moze cos zjadl w szkole..a moze jelitowka znowu ? No i ostatnio ja lepiej przeszedl..zobaczymy. wolalabym bg bylo to zatrucie bo jak teraz maja wszyscy po kolei ...to ahh.

Ancikowa jutro spojrze na link ;)

Kruszka i tak powinno sie rozbujac laktacje ;)

Ja tez sprobuje przysnac na chwile ..jednym okiem..

Tak żel dopochowy postagladyny, sprawdzili i nadal mam 2 cm, a skurcze mam co 1-2 min. A Skurcze co 1-2 min powinno mieć większy rozwarcoa?

Dostałam żel i kolejna kontrola o 9 rano, jeśli nadal 2 cm to przebija wode plodowe.... a ja już nie wytrzymam...

Lakara dasz rade kciuki

Bunia powodzenia trzymam kciuki

Panikara przykro mi z powodu sytuacji z mezem. Nie mialo kiedy go chwycic. Ale moze jeszcze wszystkoo sie naprostuje i zdazy. Kciuki

Bunia, Lakara kciuki & & & & [emoji8]
Ja już spać nie mogę. Od ok 19 po tym całym spacerze i sprzątaniu wróciły skurcze i trwają do teraz. Nawet troszkę bolą, ale nie na tyle żeby w nocy mierzyć co ile minut [emoji16] Dziś pójdę na schody [emoji4]

Mam skurcze silne .. co jakies 3 minuty.. ***** czemu dzis ?
Jak zaraz nie mina to jade na szpital..a tymczasem prysznic bo zazygana jestem!

Mam termin za 5 dni i nic kurde się nie dzieje.... iehhhhh. Po nocach mi sie śni że to już :-D
Tu już kolejne chcą się rozpakowywać, oczywiscie kciuki trzymam :))

reklama
Skurcze mam baaardzo silne takze to na pewno to.. jak sie zastopuja bede mega zdziwiona..
Tylko ze co 3 minuty sa jak chodze.. jak siedze to co jakies 5 minut chyba.
Niestety boli baaardzo kregoslup i podbrzusze..
Szkoda ze po nieprzespanej nocy i biedny Viki zostanie bez mamy ..a taki chorutki. Teraz spi juz 40 minut wiec moze idzie ku lepszemu.

Do góry