reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Akuku, Bunia, Lakara czyli u was właściwie wszystko jasne :) kciuki za jak najszybszy i jak najlżejszy, a Ty Bunia żebyś szybko doszła do siebie :)
Ja mam planowaną na poniedziałek więc kto zapisuje się ze mną do trójeczki ? ;)

Eh nie tak zaraz.. Czekam i czekam i nie wiem kiedy sie doczekam.. A brzuch mi mega twardnieje i boli :( moj mi mowi ze zanim zrobią to cc to sie chyba samo zacznie wkoncu :)
A laska obok rozwarcie jakie ja mam dopiero nad ranem dostała a o 9 przyjęta była jak ja bo słyszałam jak dr sprawdzał :) Eh..

Akuku puszcza ale z Ala na rękach dopiero [emoji173]️

No dziewczynki rozpakowujcie się to zmniejszy się ilość konkurentek do pucharu o ostatnią w dwupaku :p

kurcze troszkę się zaczynam martwić bo malutki jest dzisiaj bardzo mało ruchliwy :/ rusza się ale baaaardzo delikatnie, przywyklam do intensywniejszych ruchów..

To dziś nie dwie mamusie będą nowe a trzy :)

Pozazdrościć tylko takiej sytuacji, moja córcia dziś mniej aktywna... może to cisza przed burzą i jutro się coś ruszy :) oby..

reklama
Do góry