reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Mi wlasnie tez położna mówiła ze ważne by było to 8 karmien. Mi sie wydaje ze czasami dzieci potrzebują po prostu więcej snu i obudza sie jak bedą głodne. Moj tez na początku wcale nie jadł a pięknie przybrał.

Czlowiek wyspany to człowiek szczęśliwy. To chyba bonus za moje pierwsze dziecko które wcale nie spało. No mówiąc wcale trochę przesadziłam... Spało godzinę i jadło godzine. I tak wkoło. ;-) zapomniałam dodać ze spało tylko na rękach... Heh... Jak ja to przeżyłam?

reklama
Zuzagk jedź , trzymam kciuki!!!

U mnie cisza nadal, jutro idę na ktg .

Madzia trzymaj się dzielnie!!! Pamiętaj, że jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka i nikt nie powinien Cię potępiać czy to za fajki, czy za coś innego! Sama musisz w to uwierzyć.
Mnie baby blues przy pierwszym dziecku zupełnie ominął, mam nadzieję , że teraz też mnie ominie. Chociaż będzie teraz więcej obowiązków.

myslicie, ze powinnam wejsc do wanny i zobaczyc czy przejdzie?
skurcze sa czeste ale kurde nie sa bolesne tak jak to mnie wszyscy nastraszyli ze przy porodowych to chodzic nie bede mogla. boli ale da sie zniesc.

Blerka nie wiem ;) magic milk ;)

Serio mam poprostu szczęście.
Co prawda o 24 karmie ja po kokardy, na 3raty, 3 odbicia, zeby nie zwymiotowała i wtedy tak twardo spi, ze można ja formowac jak plastelinę. No i trzyma moja rękę jak spi w łóżeczku. Moze tu jest jakisnpsosob? Nie wiem.

Przedwczoraj noc nie była tak dobra ;) bo kwekala co chwile, no ale ja sie najadłam 0.5kg wiśni ;)

Zuzazgk wends do wanny. Nie znam osoby, ktorejporodowe skurcze nie bola, wiec albo to nie to,,albo jestes ta szczęściara!! [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry