reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Psikalam, psikalam, woda morska wlasnie, ale to ulga na 5min. Tez mialam wrazenie chwilami, ze sie dusze, ale dzisiaj nos odetkany tylko ten cholerny ból :/ nos zapchany pol roku? O mamusiiuu

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Myycha a może irigasin byś spróbowała ?moja przyjaciółka tylko w ten sposób sobie pomagała w ciąży . Zresztą do dzisiaj tego używa

reklama
Myycha jeśli Cię kluje w uchu to lepiej iść do lekarza, bo to może być zapalenie ucha. I póki nie rozwinęło się za bardzo to może jakieś delikatne leki dostaniesz i przejdzie. ;) a zapalenie ucha to nic przyjemnego.. [emoji37] ja na katar stosowałam jedynie wodę morska i niewiele pomagała.. ;/

p19udqk3ohjsffpu.png

Noc koszmarna. Od 1 do 5 lazilam. Potem zwymiotowalam zolcia i padlam. Skolowana teraz jestem. Pogoda do bani. A od poniedzialku mega mrozy noca. Chce wiosny juz
Klusek, a Ciebie nadal męczą mdłości? Moja gin wspomniała mi na ostatniej wizycie, że jest specjalna opaska na rękę przeciwwymiotna koszt około 30-40 zł nawet myślałam o zakupie ,ale na szczęście moje wymioty się skończyły

Hej dziewczyny, dałam radę przeczytać wszystko tylko wiadomo jak to na telefonie odpisywać już ciężko.
Ikulka kurczę współczuję ciągłych kłopotów :(
Angelika gratuluję, moja dzidzia identyczna w 3d
Resztę serdecznie pozdrawiam i sorki [emoji58]

U nas niby wiadomo że dziewczynka, jak coś się zmieni to najwyżej różowe zakupy sprzedam na olx ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam weekendowo!
Ja od rana na akrobatyce z młodą! Rano znowu obudziłam się z potwornym bólem głowy! Na szczęście paracetamol na mnie działa.
Ale już zapowiedziałam że jak nie zadziała to wezmę ibuprom (podobnow w I i II trymestrze jest bezpieczny a nad apapem ma przewage bo działa przeciwzapalnie)
@ewelina09065
Spokojnie możesz nosme forte. Mi lekarz mowiłe że maksymalnie w razie potrzeby można brac 3x2tab(co odpowiada 1tab. Forte)

@myycha biedulko! Najgorsze że chyba w ciąży za wiele na zatoki brać nie można[emoji20]

Ja nie znam płci więc jak już kupuję to takie które założę i chłopakowi i dziewczynce[emoji2] jak coś chlopakowego wyjątkowo mi wpadnie to też biorę bo babskie jakieś mam wiec nie chcę za dużo a dla chlopaka jak nie teraz to może kolejny się trafi chłopak[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry