Angelika:)
Fanka BB :)
wydaje mi się że fajnie będzie z tym rogalem bo ostatnio lubię właśnie koldre zwijac między nogami [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mialam, tzn najbardziej mi sie przydal do odgradzania Mlodego na naszym lozku jak zasnal, zeby przypadkiem nie spadl xD niewygodnie mi sie spalo a do karmienia kupilam w drugiej ciazy mniejsza fasolke, chociaz i tak malo co z niej korzystalamHej dziewczyny![]()
Dzisiaj dostałam od mamy na urodziny rogala.. trzeba dzisiaj wypróbować!
Któraś korzystała ?
![]()
Korzystałam w poprzedniej ciąży i teraz tez nie wyobrażam sobie spania bez. Bajka! Najlepszy prezent dla ciężarówki. Wszystkiego najlepszego!Hej dziewczyny
Dzisiaj dostałam od mamy na urodziny rogala.. trzeba dzisiaj wypróbować!
Któraś korzystała ?
![]()
Luska1979 to faktycznie Ci się plany posypałyMy właśnie z kina wracamy.Byliśmy z dziewczynkami na bajce.Bo co można robić w taką pogodę.
Evelinia cieszę się bo tu w UK przedszkole państwowe jest tylko na 3 h więc to akurat tyle co dom posprzątać zdążę.Ja dopłacam to Wiki zostaje na lunch w sumie godzinę dłużej.A tak to wiecznie jest ze mną.Więc się ucieszę jak będie w szkole.A miałobyć tak cudnie...2 córki w szkole i wolność dla mamy.No raczej tak nie będzie jak marzyłam.
Klusek ale super...gratulacje wielkie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
pamiętaj matce nigdy nie może być za lekko