Angelika:)
Fanka BB :)
wydaje mi się że fajnie będzie z tym rogalem bo ostatnio lubię właśnie koldre zwijac między nogami [emoji14]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam, tzn najbardziej mi sie przydal do odgradzania Mlodego na naszym lozku jak zasnal, zeby przypadkiem nie spadl xD niewygodnie mi sie spalo a do karmienia kupilam w drugiej ciazy mniejsza fasolke, chociaz i tak malo co z niej korzystalamHej dziewczyny![]()
Dzisiaj dostałam od mamy na urodziny rogala.. trzeba dzisiaj wypróbować!
Któraś korzystała ?
![]()
Korzystałam w poprzedniej ciąży i teraz tez nie wyobrażam sobie spania bez. Bajka! Najlepszy prezent dla ciężarówki. Wszystkiego najlepszego!Hej dziewczyny
Dzisiaj dostałam od mamy na urodziny rogala.. trzeba dzisiaj wypróbować!
Któraś korzystała ?
![]()
Luska1979 to faktycznie Ci się plany posypałyMy właśnie z kina wracamy.Byliśmy z dziewczynkami na bajce.Bo co można robić w taką pogodę.
Evelinia cieszę się bo tu w UK przedszkole państwowe jest tylko na 3 h więc to akurat tyle co dom posprzątać zdążę.Ja dopłacam to Wiki zostaje na lunch w sumie godzinę dłużej.A tak to wiecznie jest ze mną.Więc się ucieszę jak będie w szkole.A miałobyć tak cudnie...2 córki w szkole i wolność dla mamy.No raczej tak nie będzie jak marzyłam.
Klusek ale super...gratulacje wielkie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
pamiętaj matce nigdy nie może być za lekko