Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak nie mam dziecka nie mam prawa wypowiedziKotomiś nie sądzę że to jest kwestia bezstresowego wychowania.Jak się ma dzieci w tym wieku to się nie chodzi na pogawędki z nimi zwłaszcza do znajomych którzy nie mają dzieci ani zabawek w swoim domu.
Zobaczymy za 2 lata czy jak Wasze dzieci Wam pobazgrają Wasze białe kanapy czy białe ściany.Ciekawe czy będziecie łoić im skórę za to czy szybko zmienicie białą kanapę na czarną na której nic nie widać lub ściany przemalujecie farbą z której wszystko się zmywa.
Łatwo się wychowuje dzieci póki sięich nie ma.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie miałam na myśli tego, że jest tyle warte rynkowo, tylko że Wam odpowiada, układ jest dobry, ogródeczek, położenie - no że po prostu stworzone dla Was, że warto tyle zapłacić.Mahoniowa pisze:Szczerze! To nie warto, ale takie tu są ceny i nie mamy wyjścia a póki co wiążemy się z Wrocławiem ze względu na moją pracę...
Żołądek ściska. Widzę że masz projekty mieszkania- drogie takie cudo?
Bo nie ma żadnych ochów i achów. Ale my bardzo budżetowo musieliśmy do tego podejść, nie było kasy na architektów.A dziękuję, też mi się podobaKlusek pisze:Dzag ale mamy te same kolory w lazience. Super ta Twoja
Zaraz mojej ciut pokaze.

Rzeczywiście te same kolory mamy w łazience
.
Tylko że widzę po sobie, że podobne oburzenie we mnie rosło jak teraz u Was, a życie mnie nauczyło pokory.