reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Trzeba zapamiętać i prosić o poradę w razie potrzeby :D

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Oooo to dobrze wiedzieć. Tak jak pisałam w temacie nie jestem tylko tak słyszałam od znajomej. :) ale dobrze ze sie wszystko wyjaśniło :)

Właśnie szykuję sie do wizyty :) doczekac sie niemoge :p

Luska Większe w UK bo tam inna dieta :p

Dzag dobrze wiedzieć ewentualnie na przyszłość.

Mój kochany szef poinformował mnie, że jeśli nie wrócę 13 do pracy to ok ale jak planuje zostać nieco dłużej i wrócić to musi mnie wysłać do medycyny pracy.... gdzie sprawdzają min czy mogę powyżej 4 h przy kompie siedzieć (a wiadomo w ciąży nie można) więc radzi mi ciągnąć zwolnienie i nawet podeśle mi zestawienie od dziewczyn z kadr ile będę dostawać "bym mogła sobie zaplanować wydatki na wyprawkę" Starałam się nie parsknąć śmiechem i zachować powagę.

reklama
Mahoniowa Wiki wystrzeliła pod sam koniec.W 36 tc.miała 3800 więc w sumie już wtedy było wiadomo że jak przenoszę ciążę to będzie ponad 4 kg.Ale tu w UK to żadna podstawa do cesarki.Nie wiem jak to zrobiła Wiki ale kilka dni przed tym usg wbiła się główką w dół z taką wagą.Urodziła się bardzo silna i już w tym samym dniu po porodzie próbowała sama trzymać główkę.A z tej wagi zeszła i teraz jest chudzielcem.
1486570964-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry