Myślałam żeby awokado dag bez niczego albo niż ż bananem jako deser. Ale na razie jeszcze próbujemy zupki. Dziś była brokułowa z nakaronikiem Link do: hipp makaron - Szukaj w Google: super . Ale mu smakowało zjadł całą miseczkę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olgierda, super ze eksperymentujecie. U nas dziś była wielowarzywna z kaszka manna oraz deser owoców ze sloika. Ząbek jeszcze chwile i ujrzy siwatlo dzienne. Mały przeprosił sie z piersią.Myślałam żeby awokado dag bez niczego albo niż ż bananem jako deser. Ale na razie jeszcze próbujemy zupki. Dziś była brokułowa z nakaronikiem Link do: hipp makaron - Szukaj w Google: super . Ale mu smakowało zjadł całą miseczkę.
To super wiadomoscOlgierda, super ze eksperymentujecie. U nas dziś była wielowarzywna z kaszka manna oraz deser owoców ze sloika. Ząbek jeszcze chwile i ujrzy siwatlo dzienne. Mały przeprosił sie z piersią.
Myślę że może. Ważne pewnie żeby zapił posiłek wodąTo super wiadomosc. U nas za to troszkę gorzej że spaniem . Chyba dlatego że mąż wyjechał. I czasem zaczyna się szarpać przy piersi i trochę boli. Dziś zamieniłam karmienie na zupkę. I chyba tak zostanie że obiad zamiast karmienia o 15. Myślicie że może być jeden posiłek bezmleczny?
My mamy dużo kurteczek od znajomych, więc nam te zakupy odpadają. Właśnie zaglądałam na next, ale ładna ta kolekcja.My szukamy kurteczki na wiosnę i bucikow sportowych niechodkow .
DziekiAniu, super wiadomość.
Olgierda ale Ci zazdroszczę, że Stas tak szybko zalapal jedzenie.
U Zoi nadal piers. Co prawda je sama jabluszko, banana i marchewke ale większośc zostaje na ubraniu. Jutro mamy dzień poza domem. Zawody, znajoma, fryzjer cala rodziną i wrócimy pewnie ok 18. Wyjeżdżamy o 7. Ciekawa jestem jak Zoja na to zareaguje.