Kamila na zdjęciu nie wygląda jakoś strasznie. Cis musiało mu podrasnic. Ale podobno też ząbkowanie może powodować tego typu zmiany.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kamila na zdjęciu nie wygląda jakoś strasznie. Cis musiało mu podrasnic. Ale podobno też ząbkowanie może powodować tego typu zmiany.
Maja ma AZS i ma duzo większa wysypke, takie plamy czerwone. Filipek nie ma tak bardzo. Ma taki kolor oczu jak Maja. Ciekawe czy jeszcze im sie zmienia, bo my z mężem mamy piwne
Mam nadzieję że nie zmienią się Już kobiety zwracają uwagę jakie ma duże piękne niebieskie oczy. Ja mam zielone a maż i córka niebieskie.Maja ma AZS i ma duzo większa wysypke, takie plamy czerwone. Filipek nie ma tak bardzo. Ma taki kolor oczu jak Maja. Ciekawe czy jeszcze im sie zmienia, bo my z mężem mamy piwne![]()
nie wiem czy dam radę chodzić co tydzień.
Nasz mały gryzoń ma na imię JulitkaHej dziewczyny. Właśnie wróciłyśmy z Zoją z fitness. Wszystko mnie boli, tak dawno nie ćwiczyłam, że mięśnie zastygłynie wiem czy dam radę chodzić co tydzień.
Na początku Zoja byla w szoku, a później zaczęła ćwiczyć z nami
Aniu, macie już imię dla siostrzenicy?
Kamila, Zoja ma podobne plamki. We wtorek idziemy do dermatologa, zobaczymy co powie. My mamy dwa koty i tak się zastanawiam czy nie od ich sierści.
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Mamotoja.plU mnie sie sprawdziłoDziewczyny, mam prośbę, czy moglybyscie w ramach zabawy sprawdzić czy Wam sie sprawdziło przy Waszych sierpniaczkach ?Przeprowadzqm eksperyment
Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Mamotoja.pl
U mnie tezU mnie sie sprawdziło![]()