reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny :)
Donoszę że my też chodzimy
Najsłodsze , chwiejne kroczki , chęć bycia sodzielnym. Coś pięknego. Spacerujemy sobie za rączkę po naszej ulicy. Jest taki dumny z siebie ❤️
Natomiast mamy problem z butami. Doradzcie co robić. Chodzi o to że gdy mu zakładamy butki to podwija palce i jest ogromny problem z założeniem butów. Czasem cały czas ma tak podwinięte te paluszki gdy siedzi w wózku .

Anitek karmisz jeszcze piersią? Pamiętam że mówiłaś że będziesz karmić do roku .
Ja już ponad 3 miesiące odciągam małemu mleko, bo tyle czasu minęło już odkąd odrzucił pierś.

Dziewczyny , kiedy następna ciąża? Może umówimy się na kolejny wątek :D

Aniu, Zoja chyba nie odda piersi dobrowolnie. To jest jej główny rarytas w ciągu dnia i w nocy. Póki jej nie dam cyca to nie zje nic innego. Właśnie jedziemy na szczepienie, trzymajcie kciuki. Wogole jest strasznie charakterna

Dziewczyny ajak u Was ze spaniem? Ja chodzę jak zombie. Olek budzi się bardzo często ostatnio . Widzę że wychodzą mu trójki ale skórkę dzień się bawi i ma dobry humor to może nie ma że soba nic wspólnego?
Marzę by się wyspać ...

Zoja przeżyła wizytę ale cała przychodnia ja słyszała. I to nie podczas szczepienia tylko podczas badania. Nie lubi wizyt u lekarza. Chyba muszę jej kupic zestaw małego lekarza.

Zoja cały czas wstaje w nocy po kilka razy, ale ja już się przyzwyczaiłam.

reklama
Hej dziewczyny.
Aneczqa my mamy rozmiar butów 22 więc trochę większy niż ma stopkę i łatwiej się wkłada. Mamy te ż batmanem co Wam ostatnio wysłałam i nowe dostał od babci geoxa szare z rzepami już na zimę. Ale teraz już czasem naprawdę zimno więc nosi te cieplejsze....
Planujemy się starać jeszcze o braciszka lub siostrzyczke dla Stasia ale dopiero za jakieś pół roku. Zobaczymy czy Bozia da...
Anitek jak po szczepieniu?
My mamy rozlake:((((. Strasznie mi źle i smutno. Mam nadzieję że szybko minie do soboty...Lubię moja pracę ale te rozstania są straszne. Myślałam że będę chętnie wyjeżdżać żeby się oderwać. Ale jest odwrotnie. Jeszcze nie wyjechałem a już chciałam wracać.
Aneczqa może macie skok..?pewnie zaraz minie.. Staś śpi ładnie więc jesteśmy wyspani;).
Staje się mocno roszczeniowy. Buntuje się jak nie może od razu dostać tego co chce.

Och jak już bym chciała wrócić do domu:((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry