Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak w jednym przypadku miala być dziewczyna urodził się chłopak w drugim do 36 tyg mial być chłopak koleżanka trafiła do szpitala bo słabo ruchy czuć i się okazało ze to dziewczyna na szybko jej bardziej kobiece ubranka szykowalismy no i jest piękna panienkaA znacie kogos u kogo była pomyłka na usg jesli chodzi o płeć? Ja osobiscie znam dwie takie osoby, w obu przypadkach miały byc dziewczynki a urodzili sie chłopcy![]()
Ja to.miałam 2 razy wvzyciu. Najpierw przychodzisz na czczo. Pobierają krew. Potem w ciągu max 10 min musisz wypić wodę z glukoza Ok 200 ml. Meeeega słodkie, dobrze jest wziąć cytrynę i te łyki zagryzac. Potem po godzinie drugie pobranie krwi. chodzi o to, że sprawdzają jak organizm reaguje na wysoki skok cukru. I następnie po kolejnej godzinie trzecie pobranie krwi i do domu. Ogólnie warto ze 3h sobie zarezerwować na to badanie..Musisz dojechać do lekarza na czczo wiec jest ci juz tak niedobrze, na dodatek słodkie na śniadanie to ja ogólnie dziękuje. Pózniej chyba trzeba sporo czekać zeby zobaczyć jak organizm reaguje na glukozę i jak wzrasta cukier. Nie wiem nie miałam nigdy. Moze któraś z dziewczyn napisze dokładnie jak wyglada badanie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej :-) też mam badania prenatalne w szczecinie. (13.01) Myślicie że już dowiem się płeć dziecka w 12tyg?Ale Żeście naprodukowały.
Ja płacę za wizytę 80 zł i na każdej mam usg.Pewnie to też zalezy od miejscowości.
Na prenatalne jadę do szpitala w Szczecinie ☺, tam nigdy nie byłam więc nie mam pojęcia jakie mają podejście.
Morawka ...duże dziecię, mnie tam cieszy że napisałaś że wszytko dobrze.
Czy też tak macie że nie możecie nIczym ugasić pragnienia. Nawet woda- moja ukochana przestaje dawać radę.
W pierwszej ciąży miałam cukrzycę. ..w drugiej nie- zobaczymy teraz. Ale jak zobaczyłam ze piszecie o piciu tej glukozy. ..wrrr aż mnie zemdliło.
Tym bardziej że ja słodyczowa nie jestem. ..więc dla mnie to też tragedia.
PozdrawIam Was ciepło.Spokojniej nocy.