atfk
MAMA DO KWADRATU
Katy 83 ☺ widoczne jesteśmy z jednego regionu. A gdzie robisz?? Ja na PomorzanachHej :-) też mam badania prenatalne w szczecinie. (13.01) Myślicie że już dowiem się płeć dziecka w 12tyg?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katy 83 ☺ widoczne jesteśmy z jednego regionu. A gdzie robisz?? Ja na PomorzanachHej :-) też mam badania prenatalne w szczecinie. (13.01) Myślicie że już dowiem się płeć dziecka w 12tyg?
Mi lekarz kazał tylko zrobić morfologie, mocz-badanie ogólne, tsh, glukoze i na obecność kiły i to wszystko.... na toksoplazmoze miałam w pierwszej ciazyBo chodzimy na NHS te dziewczyny co chodzą na NFZ tez pewnie maja krótsza listę badań. Czy sie mylę?
Jak pójdziesz prywatnie to Ci taka sama listę zleci [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś straszne mdłości. Dzięki za pomysł z guma do żucia pomaga. Grejpfrut też mam ale boję się zacząć jeść.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jadę tam gdzie polecił mi mój lekarz.. szpital na al.Powstańców Wielkopolskich a jestem z Goleniowa:-)Katy 83 ☺ widoczne jesteśmy z jednego regionu. A gdzie robisz?? Ja na Pomorzanach