Angelika:)
Fanka BB :)
Cały czas chciałam mieć chłopczyka... A dzisiaj spodobały mi się dziewczynki... hmm.. przepowiednia? haha [emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poza tym że jestem chora, to nasilila mi sie alergia/astma bo remontuja u nas klatkę schodową. Żadnych leków brać nie można.
Boje sie zeby dziecku nie zaszkodzic. Caly dzień leżę i tak pewnie jeszcze bedzie kolejne 2. Na wage nawet nie wchodzę bo sie nie chce denerwowac ze schudlam znowu.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Klusek rennie to u mnie podstawa w apteczce.Czasem też biorę to jak mnie muli w żołądku.
Angelika nie stresuj się tak bardzo.Za 2 lata samej Ci przyjdzie się z tym zmierzyć.Moja autystyczna córka miała okropne ataki z rzucaniem się na podłogę itp.Doradzam przede wszystkim stanowczość i wyznaczenie pewnych granic których przekraczać nie wolno np.nie bijemy dorosłych,nie niszczymy zabawek itp.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Planuje isc bo poki co kazdy lekarz nawet ten na pogotowiu powiedział ze nie wolno i koniec.. Dzięki za radę :-)Hola ja tak samo mam córki z maja i czerwca.
Wiktoria możesz brać niektóre leki histaminowe np.zyrtec.Poza tym pamiętaj że jak dochodzi do niewydolności oddechowej u Ciebie to jest to o wiele groźniejsze dla dziecka niż byś wzięła 1 tabletką nawet nie wskazaną w ciąży.Skonsultuj się z alergologiem pod kątem Twojej ciąży.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom