Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak jak dziewczyny mówią może później do zapłodnienia doszloMnie się wydaje że wszystko dobrze, tylko gin na swoim sprzęcie źle pomierzył....
13.12 wychodziło 6t3d a 20.12 6t6d - coś mi nie gra a wg OM powinno być 8t...
Nawet nie chcę myśleć że maluszek nie rośnie jak trzeba.
Ja ze względu na chemię w pracy odrazu dostałam zwolnienie z pracyHej. Dzień dobry. Ja z innej beczki. Jestem z zawodu chemikiem i pracuje w labo. Mam narazenie na substancje chemiczne. Czy myślicie że w związku z tym powinnam wcześniej powiedzieć o ciąży w pracy a nie po tych 3 miesiącach?
Napisane na SM-G800H w aplikacji Forum BabyBoom
No mi tez badala cisnienie "z wejscia" zasapana i podekscytowana.. ale to ja nie przekonalo, kazala mierzyc 2x dziennie. W sumie sa ku temu podstawy, moja mama i brat biora leki na nadcisnienie.@Mahoniowa oczywiście !! Powinnaś iść na zwolnienie z tego podpisu. W pierwszych 3 miesiącach dzidzi w szczególności jest narażone na tego rodzaju czynniki Bo rozwija sie mózg, kręgosłup i cały układ nerwowy... Nie ryzykuj. Ja tez pracuje w chemii i od razu powiedziałam ze nie mogę pracować na tym dziale, to mnie przerzuciła. Moje dziecko najważniejsze !!
Co do siku to przed snem ok 3-4 razy i w nocy 2-3 razy.
Ciśnienie mi zmierzyła ostatnio po wejściu po schodach to miałam ponad 160... To badanie jest bardzo niemiarodajne bo to oczywiste ze u lekarza jestes poddenerwowana ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom