Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mahoniowa to bym powiedziała.Ja w pracy od razu powiedziałam bo mam do czynienia z podnoszeniem ludzi z łóżka lub przewracaniem ich w łóżku.To jednak może zaszkodzić zwłaszcza w 1 trymestrze więc powiedziałam.
@ikulka trzymam kciuki.A i dzieb dobry wszystkim.Ja wczoraj juz ogarnelam cale mieszkanie dzisiaj ubieram choinke i finito[emoji5]
A tak wogole dziewczyny w dzien moge spac ile sie da i gdzie siąde za to w nocy mam problem ze spaniem.Wkurza nnie to bo w dzien pozniej chodze niedospana.Od tygodnia wybudzam sie okolo 1 w nocy i tragedia....Pozdrawiam wszystkie sierpniówki[emoji5]
Dziś o 6 jak byłam siusiu zobaczyłam ze mam brązowy sluz jak się wycieram... do mojego giną o 8 mogę dopiero dzwonić. Nie jechałam na IP tsk jak w sobotę bo to nie żywa krew ale martwię się
Fakt wczoraj byłam na spacerze i wycieralam kurze w domu i mniej przez to leżałam. Myślicie że może być przez to?