reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Gratuluje dziewczyny waszych fasolek! Mega widok. Az wam zazdroszcze, ze mozecie sie juz wpatrywac w te cudne ksztalty. :) Ja musze do 10.01 mierzyc dwa razy dziennie cisnienie, bo mam za wysokie. Podobno w ciazy troche sie zwieksza, to prawda? Niepokoi mnie jeszcze moj ped serca, strasznie szybko bije, nawet wieczorem kiedy leze w lozku i sie wyciszam. Chyba trzeba zadbac o siebie, nigdy nie bylo na to czasu, teraz jest go sporo. [emoji57]

3jgxskjo6pg8usu5.png

Paulina, wlasnie na odwrot:) cisnienie sie zmniejsza. Ja jestem stara wyga nadciśnieniowa, leczę sie juz ponad 14 lat na ten szajs i wlasnie od dwóch dni jestem bez lekow bo moja lekarka zarządziła odstawienie, bedziemy obserwować, ale juz sama widzę, ze jest w tym racja bo bez tabletek mam ok 130/90 od dwóch dni wiec super extra. Normalnie bez lekow potrafi mi poszybować do 170/110, a ja tego nawet nie czuje[emoji15]

Dziewczyny śliczne Fasolinki, gratulacje ogromne. Jak ja sie nie moge doczekać kiedy zobaczę swoją a to dopiero po 11 stycznia[emoji30] nie wiem jak wytrzymam[emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dzień dobry. Ja z innej beczki. Jestem z zawodu chemikiem i pracuje w labo. Mam narazenie na substancje chemiczne. Czy myślicie że w związku z tym powinnam wcześniej powiedzieć o ciąży w pracy a nie po tych 3 miesiącach?

Napisane na SM-G800H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny super fasolki, jest już ich cała gromadka a to nie koniec. Ciśnienie w pierwszej ciąży też mialam bardzo wysokie ale w gabinecie, poźniej prowadzilam zeszyt z pomiarami rano i wieczorem i wszystkie były w normie, także jak to mówią syndrom białego fartucha. :) ja ostro sprzątam porządkuje, nie powiem trochę Męża wykorzystuję w końcu, ze względu na moją ciążę ochoczo pomaga teraz nie muszę powtarzać od razu praca się w rekach pali hihihi miły widok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry