@luska1979 jak ja zmusisz to sie odezwie, ale duzo cierpliwosci to kosztuje ..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha piszecie o prasowaniu, kiedyś się wzięłam za prasowanie całej szafy makabra, nigdy więcej! Żelazko używam tylko wtedy kiedy naprawdę coś jest bardzo pomięte ewentualnie przed jakaś okazja to dzień przedAga myslalam ze tylko ja nie prasuje
A jeansy? W zyciu
@kotomiś Nosisz jego dziecko! [emoji14] Ja już dawno przestałam prasować.. Kiedyś wszystko, każdy t-shirt męża itp.. Aż się zbuntowałam, powiedziałam, że ma ręce, ja nie mogę robić wszystkiego i od wtedy po praniu ubrania idą do szafki od razu. Staram się je tylko tak rozwieszać do schnięcia, żeby były jak najmniej wygięte![]()
Haha piszecie o prasowaniu, kiedyś się wzięłam za prasowanie całej szafy makabra, nigdy więcej! Żelazko używam tylko wtedy kiedy naprawdę coś jest bardzo pomięte ewentualnie przed jakaś okazja to dzień przedOgólnie nie lubię szykować sobie ciuchów na ostatnia chwilę, zawsze wieczorem odkładam sobie to co założę następnego dnia
![]()