oliwiapatrycja
Fanka BB :)
u mnie tez calkiem tragedi nie ma , bylam przed północą a potem o 5 ranoJeju, wy to się biedne namęczycie przy tej końcówce..
Ja to spie jak zabita, dopiero wstałam, wiaodmo w nocy co 2 h siku, ale tragedii nie ma.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie tez calkiem tragedi nie ma , bylam przed północą a potem o 5 ranoJeju, wy to się biedne namęczycie przy tej końcówce..
Ja to spie jak zabita, dopiero wstałam, wiaodmo w nocy co 2 h siku, ale tragedii nie ma.
fotel juz stoiJeju, wy to się biedne namęczycie przy tej końcówce..
Ja kolejny raz w szpitalu , mam jakiegoś pecha
Też mam te obawy co zrobię z Martą jak będę musiała jechać do szpitala, szczególnie w nocy. W dzień jakoś łatwiej. Ale w sobotę Marta będzie.miała występ z tańców na festynie u nas w dużym parku (ja muszę zostać w domu). No i przyjedzie teściowa. W pon weźmie Martę do siebie i przywiezie ja na początku sierpnia. Chyba, że u mnie coś się wcześniej ruszy to przyjadą szybciej.
ja całą ciąże znosiłam cudownie, coprawda wielokrotnie mówiłam że nie lubie tego stanu ale to nie wynikało z dolegliwości tylko raczej z ograniczeń jakie ze sobą niesie... Teraz mam wrażenie że mi los odpłacaJeju, wy to się biedne namęczycie przy tej końcówce..
fotel juz stoi?
Ojej a co się stało?Ja kolejny raz w szpitalu , mam jakiegoś pecha